Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HSM Securio C14 - 3,9 mm paberipurustaja Ribapurustus 60 dB 22,5 cm Must, Valge

  • 226.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 75.66 €
Kaubamärgid Hsm
Kauba ID: 1759768
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
HSM SECURIO C14 dokumendipurustaja
Ruumisäästlik, vaikne ja töökindel: purustaja teie kodukontori jaoks. Ooterežiimis ei kasutata elektrit, sellel on kõrge kasutajaohutuse tase – ja seda kõike suurepärase ja kaasaegse disainiga.
Kvaliteetsed materjalid ja tõestatud HSM "Made in Germany" kvaliteet garanteerivad, et saate turvalise ja vastupidava masina ning lisaks 3-aastase garantii.

Eluaegse garantiiga karastatud terasest lõikerullid saavad kergesti hakkama klambrite ja kirjaklambritega ning garanteerivad vastupidavuse.

Ülekoormuskaitsega paberisöötja vähendab paberiummistusi ja säilitab paberi suure läbilaskevõime.

Ooterežiimis ei tarbi dokumendipurustaja energiat.

Vaikne töörežiim vähendab müra teket töökohal, mis on teie töötajate jaoks oluline.

Kasutajate ohutus on esmatähtis. Kerge surve turvaelemendile peatab koheselt paberi söötmise ja takistab tahtmatut masinasse sisenemist.

Toiming on väga lihtne: seade käivitub automaatselt paberi söötmisel ja seiskub automaatselt pärast purustamise lõpetamist.

Prügikonteineri tühjendamiseks on korpuse kate kergesti eemaldatav – praktiline süvistatav käepide hõlbustab käsitsemist.

Jäätmemahuti täitetase on kogu aeg näha läbi kontrollakna.HSM Securio C14 - 3,9 mm. Purustusviis: Ribapurustus, Töölaius: 22,5 cm, Hakke suurus: 3,9 mm. Energiatarve (tüüpiline): 160 W, vahelduvvoolu sisendpinge: 220 - 240 V, vahelduvvoolu sisendsagedus: 50 - 60 Hz. Laius: 366 mm, Sügavus: 258 mm, Kõrgus: 405 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles