Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HPE 1TB 6G SFF 2,5 1,02 TB jada-ATA

HPE 1TB 6G SFF 2,5 1,02 TB jada-ATA
Laos
  • 375.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 125.33 €
Kaubamärgid HPE
Kauba ID: 1765361
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
HP SATA kõvakettad on loodud töökindluse ja massmälu jaoks, mida nõuavad tänapäeva serveri- ja salvestuskeskkonnad. SATA-kõvakettaportfell jaguneb kahte kategooriasse: sisend (ETY) ja Midline (MDL) kõvakettad. HP SATA Entry kõvakettad on algtaseme serverite jaoks madalaima ühikuhinnaga lahendus. Entry ja Midline SATA kõvakettad, mis on loodud ökonoomseks töökindluseks ja jõudluseks mittemissioonikriitiliste rakenduste jaoks, pakuvad nendes väiksema töökoormusega keskkondades parimat hinnaeelist. Need kõvakettad on saadaval väikese vormiteguriga (2,5 tolli) ja suure vormiteguriga (3,5 tolli) nii kuuma pistikus kui ka mittekuumpistikuga keskkondades.

Kavandatud ja konstrueeritud pakkuma usaldusväärset ja kulutõhusat andmesalvestust.

Suurem keskjoone ajami töökindlus ligikaudu kaks korda võrreldes sisestusajamite töökindlusega <40% töökoormusel. Madalaima $/GB hinnaga Enterprise-klassi kõvakettad vähendavad kulusid töökindlust ohverdamata. Kulude optimeeritud ja võimsusega optimeeritud lahendused, mis pakuvad kuni 3 TB salvestusruumi ühes seadmes. Saadaval 2,5-tollise (SFF) ja 3,5-tollise (LFF) vormitegurina paljudes võimsuspunktides. Pöörlemisvibratsiooniandurid: täiustatud pöörlemisvibratsiooni taluvus tagab keskliinisõidul Enterprise-klassi töökindluse. Andmeedastuskiirus 3 Gb/s, mis toetab olemasolevaid servereid. Uus 6 Gb/s andmeedastuskiirus, mis on mõeldud ainult HP ProLiant Gen8 serveritele, uue kuumpistikukandja disainiga.
Midline SATA pakub klientidele madalamaid $/GB draive ja rohkem funktsioone kui Entry SATA.
Suurem töökindlus ligikaudu kaks korda Entry drive töökindlus, mis põhineb <40% töökoormusel. Tuvastab kindla temperatuuriläve, ajami drosselklapid toimivad, et ennast kaitsta. Täiustatud pöörlemisvibratsiooni vastupidavus, et tagada vastupidavus keskkonna pöörlemismõjudele. Native Command Queuing (NCQ), puhvri vigade tuvastamine, ajaliselt piiratud tõrke taastamine (TLER), mikrokoodi allalaadimine ja 3Gb/s ühilduvus. Tarnitakse standardse üheaastase garantiiga.

SATA rakendused

SATA-draivide atraktiivsete madalate soetuskulude ja suure võimsusega punktide tõttu on oluline mõista sobivaid rakendusi, kus SATA-draive tuleks kasutada. Nende draivide õige kasutamine (IE <40% töökoormus) vähendab draivi rikke tõenäosust. Suure IOP jõudlusega rakenduste, kriitiliste rakenduste või ekstreemsete keskkondade jaoks soovitab HP Enterprise Serial Attached SCSI (SAS) kõvakettaid.HPE 1TB 6G SFF. Kõvaketta suurus: 2,5", HDD maht: 1,02 TB, HDD kiirus: 7200 RPM

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles