Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HP UltraSlim dokkimisjaam

  • 66.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 22.33 €
Kaubamärgid HP
Kauba ID: 1772981
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Laiendage kiiresti ja lihtsalt oma kuvari, võrgu ja seadme ühenduvust, et kohandada alati valmis tööruumi HP 2013 UltraSlim dokkimisjaamaga, mis on lihtne ühe klõpsuga sisselibistatav külgdokk valitud üliõhukeste HP EliteBook sülearvutite jaoks.• Nautige pärand- ja tulevikus ühilduvus teie valitud videoseadmetega, millel on kaks DisplayPort-porti ja üks VGA-port. Ühendage Etherneti/LAN-pordiga kiiresti võrku. Line in ja line out toetavad kõiki teie helivajadusi.
• Hankige kiire ühenduvus USB-seadmetega, mida enim kasutate, nelja USB 3.0 pordiga, mis vähendavad andmeedastuseks kuluvat aega (võrreldes USB 2.0-ga), on USB 2.0-ga tagasiühilduvad ja kahesuunalised.
• Kinnitage ühendatud sülearvuti doki külge valikulise HP dokkimisjaama kaablilukuga (müüakse eraldi).HP UltraSlim dokkimisjaam. Ühenduvustehnoloogia: dokkimine. Toote värv: Must, Ühilduvus: HP Elitebook 820 G1 sülearvuti; HP Elitebook 840 G1 sülearvuti; HP Elitebook 850 G1 sülearvuti;..., HP segment: äri. Laius: 368 mm, Sügavus: 107 mm, Kõrgus: 44 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles