Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HP HP Blue 2242 pigmenttindikassetid

HP HP Blue 2242 pigmenttindikassetid
Laos
  • 72.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24.33 €
Kaubamärgid HP
Kauba ID: 1654950
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Funktsioonid

Sinised 2242 pigmenttindikassetid Q2353A (10 ml) ja Q2354A (42 ml) on mitmekülgsed täiendused HP posti- ja postiprintimise tindilahenduste portfelli. Need prindikassetid sisaldavad Blue 2242 Pigment tinti, mis on loodud vastama Maailma Postiliidu juhistele värvi ja vastupidavuse osas. See tint loob dünaamilise, pilkupüüdva sinise väljundi, mis täiustab ka kõiki otsepostitusi. Kasutage seda otsepostituse saajate tähelepanu äratamiseks isikupärastatud sõnumitega, näiteks "Jim, aitäh, et olete meie püsiklient" või "Sandra, teie 10 000-miiline teenus tuleb järgmise kahe nädala jooksul". Selle pigmenteeritud tindi suurepärased omadused muudavad selle eredas valguses ja märgades tingimustes vastupidavaks määrimisele, verejooksule ja pleekimisele.

Need kontaktivaba ja tellitava termotindiprinteri tehnoloogiaga (TIJ) konstrueeritud prindikassetid sobivad ideaalselt rakendusteks, kus logod, aadressid, vöötkoodid, isikupärastatud sõnumid ja tähised prinditakse erineva suuruse ja paksusega kirjadele. Neid saab puhtaks ja hõlpsaks vahetamiseks sisse- ja välja klõpsata, kui need on tühjad või kui soovitakse teist värvi või tinditüüpi.

Kasu

Sinised 2242 pigmenttindikassetid on:
- Mitmekülgne. Need prindikassetid toovad erksinist värvi, tähelepanu köitvat tulemust mitmesuguste otsepostitusrakenduste jaoks.
- Vastupidav. Vee- ja pleekimiskindel Blue 2242 Pigment tint vastab peamistele postiasutuste nõuetele.
- Ökonoomne. Tindimahutite valik (10 ml või 42 ml) võimaldab klientidel valida oma ettevõtte jaoks sobiva suuruse.
- Tõhus. Drop-on-demand tehnoloogia kasutab hästi ära prindikassetis oleva tinti.
- Kuluefektiivne. Kliendid maksavad vajaliku tindikoguse eest. Prindikasseti Q2353A väiksem tindimahuti sobib ideaalselt väikesemahuliste printimiskeskkondade jaoks.
- Lihtne kasutada. Snap-in asendamine välistab vajaduse eriväljaõppe ja teeninduskõnede järele. Meiliteenuse pakkujad saavad neid tooteid kasutada oma investeeringute suurendamiseks esiotsa teenustesse. Selge ja selge teksti ja logode lisamine täiustab olemasolevaid teenuseid, nagu andmete sobitamine, georuumiline analüüs, aadresside sõelumine, samuti standardimine ja korrigeerimine.
Omadused
Brändi nimi HP
Brutokaal kinnitatud 0,128
Garantii 1
Graafiline baaskell Ei
Kogus paki kohta 1
Kõrgus kinnitatud 2.2
Ladustamise suhteline õhuniiskus (HH) 5-80
Laius kinnitatud 11.3
Netokaal (toode, kg) 0,027999999999999997
Säilitustemperatuur (TT) 5-80
Satelliidid Originaal
Sügavus kontrollitud 8.3
Tindi tüüp Pigmendipõhine tint
Töö suhteline õhuniiskus (HH) 10-80
Töötemperatuur (TT) 10-40
Värvide printimine Sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles