Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HOTO QWZSJC001 rull-teip, 3m

HOTO QWZSJC001 rull-teip, 3m
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid HOTO
Kauba ID: 1457194
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HOTO bränd on osa Xiaomi ökosüsteemist.

Iselukustuv mõõdulint Hoto QWZSJC001

Mõõtmiste tegemisel tagage mugavus ja täpsus. Teid aitab Hoto universaalne veeremõõt, mis on ülijäik ja 3 meetrit pikk. Sellel on automaatlukustusfunktsioon, see tagab kasutusmugavuse ning on rooste- ja kriimustuskindel. ABS plastikust korpus on ülimalt vastupidav ja spetsiaalne mõõteklamber tagab täpsuse.


Täpsus ja kasutusmugavus

Tänu läbimõeldud disainile on ruleti juhtimine äärmiselt intuitiivne. Nutikas mehhanism lukustub automaatselt ja kergesti ligipääsetav nupp muudab tagasikerimise lihtsaks. Kasutada saab kahte mõõtühikut (cm ja tolli) ning praktiline klamber tagab kõrge mõõtmistäpsuse.


Hästi kujundatud

Teibi elastsus muudab selle mõõtmise lihtsaks ning nürid servad tagavad ohutuse ja hoiavad ära vigastusi. Samuti tuleb märkida, et jäikus on 1,5 m, mis tähendab, et lint ei purune selle pikkusega. See on valmistatud kvaliteetsest 55 klassi terasest ja on lisaks kaetud vastupidava, kulumiskindla nailonkattega.


Tugev disain

Korpus on valmistatud vastupidavast ABS-plastikust, muutes selle veekindlaks ja lööke summutavaks. Korpuse matt pind on puudutamisel meeldiv ja muudab selle puhtana hoidmise lihtsaks. Tänu oma kergele kaalule on mõõtu lihtne ja meeldiv kasutada.


Tootja HOTO
Nimi Iselukustuv mõõdulint
Mudel QWZSJC001
Kaal Umbes 112 g
Lindi pikkus 3 m
Mõõtmed 26,8 x 60 x 70 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles