Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hoto QWXCJ001 juhtmeta survepesur

Hoto QWXCJ001 juhtmeta survepesur
Laos
  • 86.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 29 €
Kaubamärgid HOTO
Kauba ID: 1461407
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõrgsurvepesur Hoto QWXCJ001

Kas otsite usaldusväärset varustust, mis võimaldab pesta mitte ainult autot, vaid ka maja lähedal asuvat kõnniteed või isegi lemmiklooma vannitada? Akupesumasin HOTO sobib teile ideaalselt! Saate valida mitme erineva režiimi vahel, et kohandada selle jõudlust oma vajadustega. Veelgi enam, tänu suure mahutavusega akule saate planeeritud töö hõlpsalt lõpule viia.

Khoto/QWXCJ001/6

Suur jõud

HOTO juhtmeta survepesurit eristab selle suur 2000 mAh aku, mis tagab pika tööea. Veelgi enam, veerõhk ulatub 2,4 MPa-ni. Seda on ka väga mugav kasutada, kuna selle vooluhulk ulatub 180 l/h, mis teeb auto pesemise või hoovi koristamise lihtsaks.

Khoto/QWXCJ001/1

Erinevad töörežiimid

Saate kohandada HOTO kõrgsurvepesurit vastavalt oma vajadustele, kuna see võimaldab teil lülituda erinevate režiimide vahel. Auto puhastamiseks kasutage otsest kõrgsurvet, suure ala 40° loputust, pihustit või vahujuga. Kodulähedase kõnnitee puhastamiseks valige 20° sektorirežiim. Ja lillede kastmiseks sobib hästi 20° kalderežiim.

Khoto/QWXCJ001/3

Multifunktsionaalne pesumasin

HOTO pesumasin on loodud teie mugavust silmas pidades, nii et saate seda kasutada paljudes olukordades. See on ideaalne auto, ratta või akende puhastamiseks, kuid mitte ainult! Samuti saate seda kasutada oma õuele uue ilme andmiseks ja lillede kastmiseks. Saate seda kasutada ka oma lemmiklooma puhtana hoidmiseks. Võimalused on HOTOga lõputud!

Khoto/QWXCJ001/4

Kasutusmugavus

HOTO ühendab endas funktsionaalsuse ja mugavuse. Kõrgsurvepesur on kerge, nii et te ei väsi isegi autot pikalt pestes. Lisaks saate selle lihtsalt sõrmepuudutusega sisse ja välja lülitada. Kui soovite oma pesumasinaga alustada, pole vaja teha muud, kui kasta selle 6-meetrine voolik mis tahes veenõusse. Lisaks annab mugav laadimistaseme indikaator teada, millal akut on vaja laadida.

Khoto/QWXCJ001/8

Nutikas disain

HOTO pesumasinat eristab hoolikalt läbimõeldud disain. Pump on varustatud metallist laagriga, nii et see teenib teid väga pikka aega. Lisaks on pesumasin kõrge kulumiskindlus.

Khoto/QWXCJ001/2
Direktor HOTO
Mudel QWXCJ001
Nimipinge 20 V
Vee surve Max 2,4 MPa / 24 baari
Voolukiirus Max 180 l/h
Võimsus 200 W
Pinge 20 VDC
Aku 2000 mAh
Laadija 20 V, 0,5 A
Vooliku pikkus 6 m
Toote suurus 220×75×245 mm
Toote kaal 1,2 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles