Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HOTO QWSDT002 taskulamp, 1000lm

HOTO QWSDT002 taskulamp, 1000lm
Laos
  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid HOTO
Kauba ID: 1461276
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HOTO QWSDT002 taskulamp, 1000lm

Heledus kuni 1000 lm ja 210 m on vaid mõned HOTO taskulambi eelised. See taskulamp sobib paljudeks olukordadeks, näiteks öiseks jalutuskäiguks või matkamiseks, kuid mitte ainult seetõttu, et see pakub palju erinevaid töörežiime. Lisaks on selle kasutamine väga lihtne ja intuitiivne. Kuni 65-tunnise tööajaga latern sobib suurepäraselt nädalavahetuse telkimisreisiks.


Lihtne juhtida

HOTO taskulamp loodi mugavust silmas pidades, muutes selle kasutamise väga lihtsaks ja intuitiivseks. Saate reguleerida valgustugevust ühe klõpsuga ja kasutada pöörlevat disaini valgusallika vahetamiseks - saate valida põhivalgusti, külgvalgusti ja palju muud! Nautige HOTOga täielikku kontrolli!


Ideaalne valgusallikas

HOTO taskulamp on ideaalne valgusallikas. See võib tekitada kuni 1000 lm valgust. Lisaks on selle ulatus kuni 210 m, mistõttu on see ideaalne välitegevusteks, näiteks öiseks jalutuskäiguks.


Erinevad valgustusrežiimid

HOTO taskulambi eristab võimalus vabalt režiime vahetada. Valida saab öisteks jalutuskäikudeks sobiva valgusti, aga ka küljevalguse, sooja valguse, vilkuva ja SOS režiimi ning kahevärvilise valguse. See võimaldab teil kohandada seadmeid vastavalt teie vajadustele ja eelistustele.


Pikk tööaeg

Te ei pea muretsema, et valgusallikas äkki kustub. HOTO taskulamp on varustatud 3200 mAh liitiumioonakuga. See tähendab, et see võib töötada kuni 65 tundi. Lisaks teenib see teid pidevalt kuni 5 tundi! See tähendab, et saate selle nädalavahetusel telkimisreisile kaasa võtta.


Lihtne kasutada

Taskulamp HOTO on funktsionaalne seade, mis on loodud mugavust silmas pidades. Tänu magnetribale ja sissetõmmatavale konksule saab selle asetada peaaegu kõikjale. Nii on seda lihtne puidule või metallpinnale riputada.


Direktor HOTO
Mudel QWSDT002
Kaal OKEI. 194 g
Nimipinge 5 V = 2 A
Aku Liitium-ioon
Aku mahutavus 3200 mAh
Laadimisaeg OKEI. 150 min.
Heledus 1000 lm
Töötunnid kuni 65 tundi
Vahemik kuni 210 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles