Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HOTO QWOGH004 isetäituv diivan

HOTO QWOGH004 isetäituv diivan
Laos
  • 58.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19.66 €
Kaubamärgid HOTO
Kauba ID: 1461401
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HOTO isetäituv diivan QWOGH004

Kas otsite vidinat, mis võimaldaks teil veidi lõõgastuda mitte ainult matkal, vaid ka kodus või kontoris? Isetäituv diivan HOTO sobib teile ideaalselt! See paistab silma kuni 55 cm paksusena ning tänu kaasasolevale spetsiaalsele õhupumbale on see kasutusvalmis vaid 2 minutiga! Lisaks on see valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, seega on see ilmastikukindel. Nautige rahu ja mugavust kõikjal, kus te ka poleks!

Öö pilvede all

Kas sulle meeldib matkata? HOTO diivan muudab need reisid veelgi nauditavamaks! See pakub teile ideaalset mugavust ja vaikust vabas õhus ööbimiseks, kuid mitte ainult! See sobib ideaalselt lõõgastumisalaks teie kodus või kontoris.

Lihtne kasutada

Diivan HOTO on loodud mugavust silmas pidades. See on 55 cm paksune ja talub kuni 150 kg koormust, muutes selle väga mugavaks. Lisaks on diivanit lihtne liigutada tänu spetsiaalsele käepidemele. Nautige päikesepaistelisi päevi HOTOga.

Suurepärane kvaliteet

Diivan HOTO pole mitte ainult mugavuse ja vaikuse garantii, vaid ka suurepärase kvaliteedi. See on valmistatud nahasõbralikust PVC materjalist ja flanellpuuvillast. Lisaks ei pragune see külma käes ja on veekindel. See muudab selle ilmastikukindlaks ja saate seda hõlpsasti kasutada telkimisreisidel või piknikul.

Automaatne pumpamine

Unustage diivani pikaajaline kopsudega üles pumpamine. Kaasasoleval õhupumbal on suur 2000 mAh aku, mis muudab teie diivani kasutamiseks valmis vaid 2 minutiga! Nautige HOTOga kasutusmugavust!

Multifunktsionaalne õhupump

Õhupumpa saab hõlpsasti madratsist eemaldada ja seda saab kasutada ka muude esemete täispuhumiseks. Selle ülesande teevad lihtsamaks kolm erinevat komplekti kuuluvat lisaseadet. Lisaks saate seda kasutada ka tulekahju süütamiseks. See teeb õhupumbast mitmekülgse vidina, mida saab kasutada paljudes olukordades.

Mugav transpordiühendus

Te ei pea muretsema madratsi transportimise pärast, kuna selle saab hõlpsasti kandekotti panna. Kokkupanduna kaalub diivan vaid 2,4 kg, seega on seda lihtne tõsta ühe käega. HOTO abil säästate ruumi ja aega!

Kaasas

  • Diivan
  • Õhupump
  • Pihustid
  • Kleebised
Direktor HOTO
Mudel QWOGH004
Kaal OKEI. 2,4 kg
Diivani mõõdud 1700×800×550 mm
Õhupumba mõõtmed 93×83×102 mm
Õhupumba aku mahutavus 2000 mAh
Õhupumba laadimisaeg OKEI. 240 min.
Aeg täis pumbata OKEI. 2 minutit.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles