Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hoto QWMGD001 universaalne nuga

Hoto QWMGD001 universaalne nuga
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid HOTO
Kauba ID: 1461275
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Universaalne lõikur Hoto QWMGD001

Otsid tööriista, mis aitaks sind igapäevatöös ja oleks samas sobiv täppistööks? Hoto tarbenuga sobib teile ideaalselt! See sobib ühtviisi hästi pakendite avamiseks, vaipade ja kaartide lõikamiseks ning köie lõikamiseks. Lisaks on tera valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest ning tagab mugava ja ohutu kasutamise.


Suurepärane tera kvaliteet

Kooniline SK5 tera on teritatud, et muuta käsitsemine veelgi mugavamaks. Lisaks on see kaetud korrosioonivastase kihiga, nii et seda saab kasutada mis tahes tingimustes. See ei paindu kergesti ja selle 8-osaline disain tähendab, et saate seda pikka aega kasutada.


Nutikas disain

Hoto mitmeotstarbeline nuga on loodud ohutust ja mugavust silmas pidades ning see on varustatud spetsiaalse turvaseadmega, mis hoiab ära tera kogemata kehast välja libisemise. Lisaks kohandub see tööriist ideaalselt teie käe kujuga, muutes selle kasutamise lihtsaks. See muudab selle sobivaks täpseks ja üksikasjalikuks tööks.


Lihtsam lõikamine

Hoto nuga sobib ideaalselt igapäevasteks töödeks nagu paberi ja vaipade lõikamine või pakendite avamine. Lisaks on see varustatud spetsiaalse piluga, mis muudab köie lõikamise lihtsamaks. See tähendab, et te ei pea enam kogu tera välja tõmbama, kaitstes sellega oma käsi juhuslike sisselõigete eest.


Direktor HOTO
Mudel QWMGD001
Kaal OKEI. 52 g
Mõõtmed 154 × 26,2 × 16 mm
Tera materjal SK5
Tera mõõtmed 0,5×18×108,4 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles