Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HOTO QWLSD007 elektriline kruvikeeraja + bitikomplekt (sinine)

HOTO QWLSD007 elektriline kruvikeeraja + bitikomplekt (sinine)
Laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid HOTO
Kauba ID: 1457187
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HOTO bränd on osa Xiaomi ökosüsteemist.

Liitiumioonkruvikeeraja Lite Hoto QWLSD007

Hankige mitmekülgne HOTO elektriline kruvikeeraja, mis muudab teie töö kodus või töökojas lihtsamaks. Kaaludes vaid 185 g, mahub see ideaalselt kätte ja tagab kõrge töömugavuse. 3 Nm pöördemoment tagab tõhusa ja sujuva töö, samas kui 1500 mAh aku tagab pika tööea. Komplektis on 2 S2 terasest 50 mm läbimõõduga otsikut.


Võimas mootor

Miks kruvikeeraja võimaldab kruvisid nii kiiresti ja mugavalt kinni keerata? Muuhulgas on tegu võimsa mootoriga, mis töötab 200 p/min. Märkimist väärib ka materjalide kõrge kvaliteet, mis tähendab seadme tugevust ja vastupidavust. HOTO QWLSD007 aitab teid erinevates olukordades – see tuleb kasuks pisiremondi või mööbli kokkupanemisel.


Kõrge kasutusmugavus

Kas kardate, et pikaajaline töö tekitab ebamugavust ja väsimust? Üldse mitte. Ergonoomiline disain ja kerge kaal (185 g) muudavad selle kasutamise mugavaks ka pikkadeks tundideks. Kaks praktilist nuppu muudavad töö lihtsamaks: üks kruvimiseks, teine lahti keeramiseks.


Pikk kasutusiga

Vastupidav 1500 mAh liitiumaku tähendab, et saate kruvikeerajat pikka aega kasutada, muretsemata aku tühjenemise pärast. Täielikult laetuna suudab see pingutada kuni 200 kruvi. Energia uuendamine pole mitte ainult mugav, vaid ka ohutu. Seade on kaitstud lühise, ülekuumenemise, ülepinge ja ülevoolu eest.


Kaasas praktilised tükid

Lisaks kruvikeerajale on komplektis kaks otsikut (PH2/H4). Komplektis on lisaks kruvikeerajale kaks kinnitust (PH2/H4) elektroonikaseadmete ja mänguasjade iseseisvaks ja pisiremondiks. 50 mm pikkus võimaldab hõlpsat juurdepääsu raskesti ligipääsetavatele kohtadele ning kvaliteetse S2 terase kasutamine tagab vastupidavuse ja vastupidavuse kahjustustele.


Sisaldab:

  • Elektriline kruvikeeraja
  • 2 bitti C6,3 x 50 mm (PH2/H4)
Tootja HOTO
Nimi Elektriline liitiumkruvikeeraja
Mudel QWLSD007
Värv Sinine
Kaal Umbes 185 g
Mõõtmed 169 x 34 x 34 mm
Max pöördemoment (automaatne) 3 N⋅m
Max pöördemoment (käsitsi) 8 N⋅m
Nimipinge 3,6 V
Allalaadimiskiirus puudub 220 pööret minutis
Laadimisaeg OKEI. 150 min.
Materjal (bitid) Teras S2

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles