Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HOTO QWLDM001 35-ühes multilihvija (must)

HOTO QWLDM001 35-ühes multilihvija (must)
Laos
  • 47.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16 €
Kaubamärgid HOTO
Kauba ID: 1458456
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HOTO bränd on osa Xiaomi ökosüsteemist.

HOTO QWLDM001 35 in 1 universaalne pöördtööriist

Pöörlev tööriist HOTO QWLDM001 on mitmekülgne tööriist, millel on palju kasutusvõimalusi kodus või töökojas. Tänu kaasasolevatele tarvikutele võimaldab see muuhulgas teha auke, lihvida, graveerida nahka ja palju muud. See sobib ideaalselt erinevate DIY projektide jaoks. Sellel on 5-asendiline kiiruse reguleerimine kuni 25 000 pööret minutis ja vastupidav laetav aku, mis tagab kuni 50 minuti tööaega. Samas on seade ülimalt kerge ja hõlpsasti kasutatav.

Muljetavaldav esitus

Sisseehitatud mootor, mille pöördemoment on kuni 0,9 Nm, vastutab tööriista tõhusa töötamise eest. Samuti on 5-astmeline kiiruse reguleerimine vahemikus 5000-25000 p/min. Nii saate seadme optimaalselt oma vajadustele vastavaks konfigureerida. Spetsiaalne rõngas võimaldab mugavalt seadeid muuta.

Pikk tööaeg

Tööriistal on juhtmeta disain, nii et saate end kaablitest vabastada ja teil on rohkem liikumisvabadust. Veelgi enam, vastupidav 2000 mAh aku tähendab, et täislaetud seade võib vastu pidada kuni 50 minutit. Leiad ka praktilise aluse, mis võimaldab toodet mugavalt laadida ja hoiustada.

Kaasas praktilised tarvikud.

Laiendage oma instrumendi võimalusi kaasasolevate tarvikutega. Pakendist leiate muuhulgas puuri, erinevat tüüpi lõikureid, lihvrõngaid ja poleerimiskettaid. Võite kasutada ka eemaldatavat tolmukatet, et kaitsta oma silmi ja nahka töötamise ajal, muutes selle kasutamise ohutumaks. Tööriistade ja tarvikute mugava hoidmise tagab kaasas olev ümbris.

Palju rakendusi

Nii paljude saadaolevate tarvikute ja laiaulatuslike võimalustega on kaubamärgi HOTO mitmekülgne pöörlev tööriist ideaalne paljude erinevate rakenduste jaoks. Saate seda edukalt kasutada isetegemisprojektide kallal ning see on kasulik ka naha käsitsi graveerimiseks või puidu lihvimiseks. Samuti saate seda kasutada valitud esemete lihvimiseks ja poleerimiseks.

Mugav töö

Nautige mugavat kasutamist. Pöörlev tööriist kaalub vaid 250 g ja sobib ideaalselt kätte. Selle korpus on valmistatud liivapritsiga töödeldud TPU plastikust ning sõrmetugi on kaetud kummiga, mis tagab kindlama haarde. Samuti on olemas spetsiaalne LED-taustvalgustus, mis teeb hämaras töötamise lihtsamaks ja lülitub automaatselt välja 7 sekundit peale seadme väljalülitamist. Veelgi enam, spetsiaalselt disainitud peaklamber ühildub 3 mm paksuste tarvikutega ja tagab stabiilse hoidmise.

Kasti

  • Pöörlev tööriist
  • Laadimisalus
  • Toimub
  • 2,35 mm peaklamber
  • Puurida 3,2 mm
  • Lihvimispunktid (4 punast korundi lihvketast, 1 6 mm punase korundi silindrikujulist lihvimispunkti, 1 6 mm punase korundi koonuse kujulist lihvimispunkti, 1 lihvketta pingutusketast)
  • Freesid (ümarpea 3 mm x 1, silindripea 3 mm x 1, kooniline pea 3 mm x 1)
  • Harjad (1 nailonhari, 1 metallist ketashari läbimõõduga 19 mm)
  • Teemantlihvimispea (sfääriline lihvimispea jämeda liiva jaoks x1)
  • Poleerimispadjad (1 viltpadi, 1 viltpadi)
  • Lõikur (22 mm teemantlõikur x4, lõikevarras x1)
  • Mutrivõti x1
  • Tolmukate x1
Bränd HOTO
Nimi HOTO 35-ühes pöörlev tööriist
Mudel QWLDM001
Kiirus 5000-25000 pööret minutis
Pöördemoment 0,9 Nm
Aku Liitium-ioon
Aku mahutavus 2Ah
Laadimispinge 5V 1A
Nimipinge 3,6 V
Laadimisaeg u. 180 min.
Töötunnid u. 50 min.
Kaal u. 250 g
Mõõtmed 30,3x190 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles