Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HOTO QWCFC001 nutikas köögikaal

HOTO QWCFC001 nutikas köögikaal
Laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid HOTO
Kauba ID: 1457188
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HOTO bränd on osa Xiaomi ökosüsteemist.

Nutikad köögikaalud Hoto QWCFC001

Kas küpsetate või küpsetate sageli? Muutke oma töö köögis lihtsamaks ja ostke nutikas köögikaal HOTO QWCFC001. Seade kaalub 0,1 g täpsusega, võimaldab mugavalt mõõtühikuid vahetada ning sellel on selge LED-ekraan. See on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest (sh karastatud klaas) ja ühildub Mi Home rakendusega, nii et saate näiteks oma retsepte salvestada ja jagada. HOTO bränd on osa Xiaomi ökosüsteemist.


Muljetavaldav täpsus

Täpsed kaalud on iga köögi lahutamatu osa. Seetõttu on HOTO QWCFC001 varustatud ülitäpse anduriga, mis garanteerib mõõtmised kuni 0,1g täpsusega.Seadme kaaluvahemik on 1 - 3000g, mis võimaldab kaaluda nii kergeid koostisosi kui ka suuremaid tooteid. Samuti saate vabalt vahetada g, ml, oz ja lb:oz vahel.


Hästi kujundatud

Kergesti loetav LED-ekraan on valmistatud kvaliteetsest karastatud klaasist ning võimaldab kiirelt ja lihtsalt saada mõõtmistulemusi. Samuti on see vastupidav ja kergesti puhastatav. Tänu läbimõeldud disainile on kaalude kasutamine äärmiselt lihtne: vaid üks nupp võimaldab seadet sisse/välja lülitada ja mõõtühikuid muuta.


Kasulik igas olukorras

HOTO nutikas köögikaal sobib ideaalselt teie kööki ja muudab paljude erinevate ülesannete täitmise lihtsamaks. Selle abil mõõdate täpselt kõik koogi koostisosad, mis tagab eduka küpsetamise. Kaalud aitavad teil valmistada lapsele optimaalset toiduportsjonit ja on kasulikud ka dieedil olevatele inimestele.


Rakendus Mi Home

Võimalused ei lõpe sellega! Laadige alla rakendus Mi Home, lisage sellele skaala ja hankige juurdepääs lisafunktsioonidele. Tänu rakendusele saate salvestada mõõtmisandmeid ning luua ja jagada retsepte. Samuti aitab see teil valmistada täiuslikku kohvi – annab teavet optimaalse vee ja ubade koguse ning optimaalse keetmisaja kohta.


Tootja HOTO
Nimi Nutikad köögikaalud HOTO
Mudel QWCFC001
Mõõtmed 181,8 x 168 x 26,8 mm
Kaal Umbes 342 g
Kaalumisvahemik 1-3000 g
Täpsus 0,1-0,5 g
Ühikud g/ml/oz/lb:oz
Toiteallikas 3 AAA patareid
Juhtmeta ühendus Bluetooth 4.0
Bluetoothi edastusulatus u. 8 m
Automaatne väljalülitamine Pärast 180 s
Töötemperatuur 10-40°С
Säilitustemperatuur -10°С - 50°С
Säilitamise niiskus ≤90% suhteline õhuniiskus
seadmete nõuded Android 4.4 või uuem / iOS 8.0 või uuem, Bluetooth 4.0

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles