Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HOTO jäljetu teibikomplekt QWNMJD001 (ristkülikud)

HOTO jäljetu teibikomplekt QWNMJD001 (ristkülikud)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid HOTO
Kauba ID: 1461405
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Rööbasteta nanoteip, ruudukujuline Hoto QWNMJD001

Kas soovite oma korteri kiiresti ja lihtsalt peoks kaunistada? Või äkki soovid seinale riputada uusi maale? Kasutage selleks HOTO nanoteipi! See ei jäta jälgi ja pealegi ei vaja lõikamist. Komplekt sisaldab kahes suuruses valmis osi. Lisaks on see teip painduv, vastupidav ning kuumuse- ja niiskuskindel.

Khoto/QWNMJD001/3

Kasutamiseks valmis

Komplekt sisaldab kahes suuruses kasutusvalmis teipi. Paela kandilised tükid on komplektis 24 tükki. Lisaks ei pea teil enam käärid käepärast olema. Tuleb vaid vastav tükk maha koorida ja kohe suvalises kohas kasutada. Üksuste kinnitamine pole kunagi olnud lihtsam!

Khoto/QWNMJD001/5

Usaldusväärne vastupidavus

Vaatamata väikesele suurusele on lindil tohutu kleepuvustugevus. Tulemuseks on liimitud esemete suur kandevõime. Lisaks on see toode valmistatud keskkonnasõbralikust akrüülist. See on paindlik ja ümberpööratav, mistõttu on seda lihtne oma vajadustega kohandada.

Khoto/QWNMJD001/8

Kasutusmugavus

HOTO teipi eristab selle lihtsus ja kasutusmugavus. Lisaks ei jäta see pindadele jälgi ega mustust. Sellel on kõrge läbilaskvus ja tolmukindlus – mustus ei kogune selle servadele.

Khoto/QWNMJD001/1

Töökindlus

HOTO teip on loodud teie mugavust silmas pidades, seega on see ka niiskuse ja kõrgete temperatuuride suhtes vastupidav. See tähendab, et isegi kuumas autos või niiskes tualetis suudab see edukalt hoida edasisi esemeid. Muuhulgas saad sellega kaunistada korterit lapse sünnipäevaks, kinnitada triibuga laua alla või riputada pildi seinale.

Khoto/QWNMJD001/9
Direktor HOTO
Mudel QWNMJD001
Lindi suurused 40×20×1 mm/16 tk.; 40×40×1 mm / 8 tk.
Materjal Akrüül

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles