Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HOTO bitikomplekt QWLSD003

HOTO bitikomplekt QWLSD003
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid HOTO
Kauba ID: 1461288
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kruvikeerajate komplekt HOTO QWLSD003

Kas otsite mitmekülgsete tarvikute komplekti, mis aitaks teid igapäevaste remonditööde või isetegemisprojektide juures? Kruvikeerajate komplekt HOTO sobib teile ideaalselt! Need tükid tulevad kasuks mööbli kokkupanemisel, jalgrataste või laste mänguasjade parandamisel ja muul ajal! Lisaks on need valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, nii et need on vastupidavad ja roostekindlad.

Khoto/QWLSD003/2

Universaalne

HOTO kruvikeeraja otsikud on suurepärane lisa teie tööriistakohvrile. Komplektist leiate 10 kõige populaarsemat 50 mm otsikut. Pikemad otsikud sobivad kitsastesse pragudesse, sügavatesse aukudesse ja sobivad suurepäraselt olukordades, kus standardsed (25 mm) otsad ei sobi. Lisaks saate neid kasutada mööbli kokkupanemiseks, jalgratta või muude kodumasinate parandamiseks.

Khoto/QWLSD003/8

Suurepärane kvaliteet

Biidid loodi ülima hoolega. Need on valmistatud kvaliteetsest S2 terasest ja kõvadusega 60 HRC. See muudab need vastupidavaks, kulumis- ja roostekindlaks ning neid on raske murda.

Khoto/QWLSD003/9

Lihtne ladustamine

Ärge muretsege oma osade kaotamise pärast. Saate neid ohutult hoida spetsiaalses silikoonist ja hingavas aluses. See on pehme, nii et saate soovitud kinnituse hõlpsalt välja tõmmata. Lisaks on see ka keskkonnasõbralik.

Khoto/QWLSD003/4

Lihtne kasutada

HOTO kruvikeeraja otsikud on teie mugavuse suurendamiseks magnetiseeritud. Selle tulemusel tõmbavad need kruvid külge ja hoiavad neid kindlalt, et saaksite oma ülesande hõlpsalt täita. Lisaks on neid lihtne kokku panna ja lahti võtta.

Khoto/QWLSD003/1

Direktor HOTO
Mudel QWLSD003
Natuke materjal Teras S2
Kaal 112 g
Mõõtmed 6,3 × 50 mm
Bititüübid Flat SL5, Phillips PH1/PH2, Allen H3/H4/H5, Torx T25, Pozidriv PZ2, Tri-point TW1, kolmnurkne 2.3

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles