Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HOTO Air Pump PRO QWCQB003 miniautokompressor

HOTO Air Pump PRO QWCQB003 miniautokompressor
Laos
  • 69.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 23.33 €
Kaubamärgid HOTO
Kauba ID: 1868479
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HOTO Air Pump PRO QWCQB003 miniautokompressor

HOTO miniautokompressor on iga juhi jaoks hädavajalik tööriist. See mugav seade võimaldab teil kiiresti õhku täiendada autorehvides, jalgrattarehvides ja täispuhutavates tarvikutes. Kompressor on varustatud ekraaniga, mis annab reaalajas teavet rõhu kohta, samuti kasuliku LED-valgusega. Intuitiivne disain, lihtne töö ja tõhus töö on omadused, mis muudavad selle seadme igas olukorras usaldusväärseks.

Hoto/QWCQB003/3

Lihtne kasutada

Rehvide pumpamine ei valmista teile probleeme. Lihtsalt määrake soovitud väärtus ühes saadaolevatest režiimidest - auto (36 psi), mootorratas (35 psi), jalgratas (45 psi) või jalgpallirežiim (8 psi) ja seejärel käivitage seade ühe nupuga. Kui plaanitud väärtus on saavutatud (veapiir on 1 psi), lõpetab kompressor automaatselt pumpamise. Seetõttu on Air Pump Pro kasutamine nii lihtne ja ohutu!

Hoto/QWCQB003/1

Igale juhile

Kompressori uut versiooni on mitmes osas täiustatud. Nüüd saate lisaks PSI ja Bar ühikutele kasutada ka kPa. Lisaks on komplektis sisalduvat voolikut pikendatud 70 cm-ni, nii et saate hõlpsasti õhku täita sõidukite, näiteks linnamaasturite jms suurematesse rehvidesse. Lisaks on kompressor eelmise mudeliga võrreldes 85% tõhusam - ajaline pumpamine aeg vähenes 130-lt 70 sekundile!

Hoto/QWCQB003/2

Tõhus töö

Seade sobib suurepäraselt reisimiseks ja paljudeks muudeks stsenaariumideks. Tänu tõhusale 2500 mAh akule täidab see täielikult laetuna õhuga kuni 15 rehvi! Tähelepanuväärne on ka täiustatud soojuse hajutamise süsteem, tänu millele kompressor ei kuumene üle ega kujuta endast ohtu.

Hoto/QWCQB003/5

Kaasas näpunäited

Minikompressoriga saate hulga populaarseid otsikuid ja nõelu, mis hõlbustavad auto- ja kaherattaliste rehvide ning kuulide hooldamist. Saate hoida kõiki tarvikuid mugavas elegantses kotis, et need oleksid alati käepärast, kui neid vajate!

Hoto/QWCQB003/7

Kaasas

  • HOTO Air Pump PRO miniautokompressor
  • Kiirühenduse adapter
  • Inflatsiooninõel
  • Prantsuse düüsi adapter
  • Düüsi adapter
  • Säilituskott
  • C-tüüpi laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja HOTO
Mudel QWCQB003
Toote suurus Ligikaudu 192,45 x 128,35 x 55,5 mm
Toote kaal Umbes 850 g
Õhutoru pikkus Umbes 700 mm (sisaldab USA õhuklapi porti, ilma keermeta)
Aku tüüp Liitium-ioonaku
Müratase Ligikaudu 80 dB (mõõdetuna 1 m kaugusel tootest)
Aku mahutavus 2500 mAh 27 Wh
Nimipinge 5V⎓=3A
Nimipinge 10,8 V⎓
Laadimisaeg Umbes 3 tundi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles