Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hori HoriPad, Nintendo Switchi must USB-mängupult

  • 50.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17 €
Kaubamärgid HORI
Kauba ID: 1877634
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Meie missioon
"Teie mängukogemuse täiustamine" – see eesmärk on olnud Hori äritegevuse keskmes 25 aastat ja juhib meid jätkuvalt pidevalt muutuvas videomängude maailmas.
Olles juhtinud valdkonda enam kui kaks aastakümmet lisaseadmetega, mis ühendavad kvaliteeti, uuenduslikkust ja ergonoomilist disaini,
Hori jätkab uuesti määratlemist, mida mängijad oma välisseadmetelt ootavad.

Meie kogemus
1969. aastal asutatud ja alates 1983. aastast mängukonsoolitootjatega tihedat koostööd teinud Hori Co. Ltd oli üks esimesi kolmanda osapoole tarvikute tootjaid maailmas. Oleme olnud Jaapanis juhtiv aksessuaaritootja peaaegu 30 aastat ning selle aja jooksul oleme olnud teerajajad paljudele kontseptsioonidele, mis on muutnud mängimise nauditavamaks ja kõigile kättesaadavamaks, luues samal ajal ainulaadseid tooteid, mis meeldivad hardcore- ja nišimänguturgudele.
Alates 2004. aastast on Hori laiendanud oma tegevust ülemaailmselt ja nüüd on tal esindused USA-s, Hongkongis ja Ühendkuningriigis, mis võimaldab ülemaailmset levitamist ning kiiret ja tõhusat klienditeenindust.

Meie tooted
Kõik meie tooted on ehitatud kõige rangemaid kvaliteedistandardeid silmas pidades. Oleme Jaapanis Nintendo, Sony ja Microsofti jaoks juhtiv litsentsitud välisseadmete tootja ning enamik meie tooteid väljaspool Jaapanit on samuti ametlikult litsentsitud.

Meie tooted pole mitte ainult kõrgeima kvaliteediga, vaid ka väga mitmekesised, laias valikus, mis hõlmab peaaegu igat tüüpi konsoolitarvikuid.

Meie tugevus
Meie suhted tarkvaraarendajatega võimaldavad meil luua ainulaadseid tooteid, mis viivad mängimise järgmisele tasemele.

Loetleme oma silmapaistvate partnerite hulgas mõned mängutööstuse suurimad nimed: Capcom, Konami, Namco-Bandai, Sega ja Square Enix.

Need suhted võimaldavad meil luua ainulaadseid tooteid, mis on spetsiaalselt seotud tarkvara pealkirjadega, maksimeerides mängija sukeldumist mängumaailma ning suurendades reageerimist ja naudingut.

Meie uuendused
Meie uurimis- ja arendusmeeskond kavandab tooteid, mis on suunatud sellistele žanritele nagu võidusõit, võitlus ja lennusimulatsioon, mis on spetsiaalselt suunatud realistlikkuse tõstmiseks ja mängimise lihtsuse suurendamiseks.

Partnerlussuhted tuntud mängutehnoloogia tootjatega, nagu Taito ja Sanwa, võimaldavad meil toota spetsiaalset valikut esmaklassilisi mänguspordikeppe, mis jäljendavad täpselt arkaadikogemust.

Tulevik
Pannes suuremat rõhku kasutajate suhtlemisele, on HORI aktiivselt kogukonna kaasamist laiendanud. Rohkem kui kunagi varem hindab Hori Jaapani disaini elegantsi ja tehnoloogilisi uuendusi üha kasvav publik.

Kuna piirid mängijate, välisseadmete ja mängude vahel, millega nad suhtlevad, muutuvad üha hägusemaks, jätkab Hori kaasaegse trendi uuesti leiutamist ja uuesti määratlemist.Hori HoriPad, Nintendo Switch. Seadme tüüp: Mängupult, Toetatud mänguplatvormid: Nintendo Switch, Mängude juhtimise funktsiooninupud: D-pad. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega, Seadme liides: USB. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles