Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hoover Ultra Vortex MBC500UV 011 käeshoitav tolmuimeja punane kotita

  • 103.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 34.66 €
Kaubamärgid Hoover
Kauba ID: 1761553
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Põhijooned
- Bakteritsiidne UV-c lamp tapab kuni 99,9% bakteritest, allergeenidest ja tolmulestadest
- Vaakumfunktsioon
- Roll & Beat funktsioon
- Tsükloniline süsteem, mis on loodud pakkuma suurt eraldusefektiivsust ja paremat imemist ning vähem filtrihooldust
- Kaasas mugav hoiukott

Tolmulestade mõju
Keskmine madrats võib sisaldada 10 miljonit tolmulesta. Tolmulestad õitsevad soojas ja niiskes keskkonnas, muutes madratsid nende jaoks varjupaigaks. Tolmulestad ja allergeenid on allergiate ja hingamisteede probleemide peamine põhjus. 300 miljonit inimest kannatab astma ja kuni 250 miljoni inimese all maailmas allergia all.

Vaakumrežiim
500 W mootor eemaldab kangast tolmu ja mustuse, sealhulgas tolmulestad ja surnud nahk, mida te ei näe. UltraMATT õrn imemine sobib ka kõige õrnematele kangastele. See kasutab tsüklonilist filtreerimissüsteemi, et pakkuda kõrget eraldamistõhusust, tagada parem imemine ja vähem filtri hooldust.

Roll & beat baar
4200 pööret minutis pöörlev UltraMATT harjavarras tungib sügavale tekstiili kiududesse, et eemaldada allergeenid ja tolmulestad.

UV-c lamp
UltraMATT on varustatud bakteritsiidse UV-c-lambiga, mis võib tappa kuni 99,9%* bakteritest, allergeenidest ja tolmulestadest. Kasutage seda regulaarselt, et vähendada kokkupuudet kodutolmulestade, kodutolmulesta allergeenide ja bakteritega.

Kasutab
Ideaalne madratsitele, patjadele, diivanitele ja patjadele. Optimaalsete tulemuste saavutamiseks soovitame UltraMATT-i kasutada kaks korda nädalas.

Allergy UK heaks kiidetud
UltraMATT juhtmega tolmuimeja on heaks kiitnud Allergy UK. See auhind antakse toodetele, mida on sõltumatult ja teaduslikult testitud ning mis on osutunud tõhusaks allergeenide vähendamisel või eemaldamisel.


* Testitud bakterid olid: Escherichia coli, Staphylococcus aureusHoover Ultra Vortex MBC500UV 011. Puhastamise tüüp: Kuiv, Mustuse eraldamise meetod: Tsüklooniline. Tolmumahuti tüüp: Kotita, Toote värvus: Punane, Kuiva mustuse mahutavus: 0,3 L. Juhtme pikkus: 5 m. Toiteallikas: AC, Maksimaalne sisendvõimsus: 500 W. Brändispetsiifilised omadused: Roll & Beat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles