Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Honeywell Orbit 7190g, USB-komplekt, 1D/2D

Honeywell Orbit 7190g, USB-komplekt, 1D/2D
Laos
  • 274.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 91.66 €
Kaubamärgid Honeywell
Kauba ID: 1632956
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Orbit™ 7190g skanner sisaldab läbimurdelist hübriidtehnoloogiat, mis ühendab mitmesuunalise laserskannimise ja integreeritud alapildistamise, et pakkuda vöötkoodi lugemisplatvormi, mis on optimeeritud ülitõhusate kassade jaoks. Sarnaselt teistele Orbit skanneritele tagab see kauba lineaarsete vöötkoodide suurepärase läbilaskevõime, aidates samal ajal jaemüüjatel tegeleda kasvava vajadusega digitaalsete vöötkoodide lugemise järele – ilma täiendavat skannerit vajamata.

Nagu teisedki Orbit skannerid – läbi aegade enimmüüdud käed-vabad skannerid – on ka Orbit 7190g skanner uuenduslik, elegantne ja taskukohane lahendus mugavate jaemüügirakenduste jaoks, kus letiruum on ülioluline. Auhinnatud kuju võimaldab käes hoida suuri mahukaid esemeid. Paindlikkuse suurendamiseks saab skaneerimispead kallutada 30° ulatuses, et mahutada erineva suuruse ja kujuga objekte.

Orbit 7190g skanner töötab sujuvalt nii kaupade skannimisel kassapidaja poolt kui ka klientide digitaalsete vöötkoodide skannimisel nutitelefonidest. Kahe režiimiga disainiga optimeeritakse skanner automaatselt mõlema rakenduse jaoks, kõrvaldades samal ajal laser- ja LED-valgustusega kliendi häirimise.

Orbit 7190g on plug-and-play skanner ning selle paigaldamine olemasolevatesse kassasüsteemidesse on lihtne. Mitmed pardaliidesed muudavad Orbit 7190g skanneri ühilduvaks enamiku kassasüsteemidega ning automaatne liidese tuvastamine võimaldab skanneril end ühendamisel sobivale liidesele konfigureerida, välistades programmeerimise vöötkoodide skannimise tülika ülesande. Orbit 7190g skanner lihtsustab ka integreerimist, ammutades toite otse USB kaudu, välistades vajaduse täiendava toiteallika ja kaablite järele.

OMADUSED JA EELISED
- Orbit 7190g skanner integreerib nii laseri kui ka kujutise üheks esitlusskanneriks – digitaalse vöötkoodi lugemiseks pole vaja eraldi skannerit osta, säilitades samal ajal suurepärase kaupade vöötkoodi skannimise.
- Kahe töörežiimiga skanner on optimeeritud nii digitaalsete koodide skannimiseks klientide nutitelefonidest kui ka kaubakoodide skannimiseks kassapidaja poolt registris.
- 20-realine mitmesuunaline lasermuster säilitab olemasolevate Orbit skannerite tõestatud 1D-skannimise jõudluse. Honeywelli juhtiva pilditehnoloogia abil loeb skanner hõlpsalt nutitelefoni kuponge ja ID-kaarte.
- Auhinnatud kuju võimaldab suurte ja mahukate esemete käeshoitavat skannimist. Reguleeritav skannimispea võimaldab kassapidajatel isegi suuremate toodete sihipäraseks skannimiseks skannerit 30° kallutada.
- Automaatne liidese tuvastamine võimaldab skanneril konfigureerida end ühendamisel sobivale liidesele – välistades programmeerimise vöötkoodide skannimise tüütu ülesande.
Omadused
Anduri tüüp Laser
Brändi nimi Honeywell
Brutokaal kinnitatud 0,702
Garantii 3
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 84716070
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid RoHS
Kaablid kaasas USB
Kõrgus kinnitatud 13.1
Kõrguse lugemisnurk 0-60
Laius kinnitatud 22.4
LED indikaatorid Olek
Lugemismäär (max) 1120
Lugemisnurk 0-70
Netokaal (toode, kg) 0.5
RoHS-i vastavus Jah
Säilitustemperatuur (TT) -40-60
Satelliidid Käeshoitav vöötkoodilugeja
Sertifitseerimine CE, RoHS
Sisendpinge 472
Sisendpinge 5
Sisseehitatud ekraan Ei
Skänneri tüüp 2D
Standardsed liidesed Klaviatuuri kiil
Sügavus kontrollitud 14.6
Toetatud 2D (maatriksiga virnastatud) vöötkoodid Andmemaatriks
Toetatud lineaarsed (1D) vöötkoodid Kood 39
Töö suhteline õhuniiskus (HH) 5-95
Töökaugus 32.7
Toote kõrgus 14.8
Toote laius 10.8
Toote sügavus 10.3
Toote värv Must
Töötemperatuur (TT) 0-40
Ühenduvustehnoloogia Ühendatud
Valguse tase (otsene päikesevalgus) 4842–100 000

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles