Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Honeywell Hyperion 1300g pihuarvuti vöötkoodilugeja 1D must

Honeywell Hyperion 1300g pihuarvuti vöötkoodilugeja 1D must
Laos
  • 76.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 25.66 €
Kaubamärgid Honeywell
Kauba ID: 1758094
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Hyperion™ 1300g lineaarse kujutisega vöötkoodiskanner on ideaalne skannimismahukate ja kergetööstuslike rakenduste jaoks. Sellel on ideaalne tasakaal jõudluse, ergonoomika ja oma klassi parima vastupidavuse vahel (nagu piisavalt vastupidava naelte vastu). Hyperioni 1300g skanner on see, mis tagab aastatepikkuse probleemivaba jõudluse, et töö tehtud.

Agressiivne käeshoitav skaneerimine
Suurendab läbilaskevõimet standardsete 1D ja GS1 DataBar™ sümbolite intuitiivse ja agressiivse skaneerimisega.

Väga mitmekülgne
Loeb kuni 45,7 cm (18 tolli) 13-miljonilistel vöötkoodidel ja loeb suure tihedusega vöötkoode, mis on kuni 3-millised.

Silmapaistev vastupidavus
Tänu usaldusväärsele disainile, millel pole liikuvaid osi ja millel on täielikult löögikindlad kaitserauad, pikendab tööaega ja vähendab hoolduskulusid.

Mugav, ergonoomiline disain
Tagab operaatori mugavuse ja tootlikkuse intensiivseks käeshoitavaks skaneerimiseks optimeeritud relvakujulise vormiteguriga.

Automaatne liidese tuvastamine
Toetab kõiki populaarseid liideseid ühes seadmes, asendades programmeerimise vöötkoodide skannimise aeganõudva protsessi.



Ehitasime Hyperioni 1300g lineaarse kujutise vöötkoodiskanneri, et pakkuda teile silmapaistvat jõudlust, mitmekülgsust ja vastupidavust.

1300 g skanner on kiire ja intuitiivne kasutada. Veelgi parem, see välistab vajaduse osta spetsiaalseid skannereid. Selle põhjuseks on asjaolu, et 1300-grammine skanner võimaldab lugeda 13-miljseid vöötkoode kuni 45,7 cm (18 tolli) ja suure tihedusega vöötkoode, mis on kuni 3-miljonilised.

Ja ilma liikuvate osadeta, mis kuluvad, on Hyperioni 1300g skanner üks tugevamaid üldotstarbelisi skannereid turul – nii vastupidav, et saate sellega naelu lüüa!

Kui hindate agressiivset skannimisjõudlust ja silmapaistvat vastupidavust üldotstarbelises lineaarses käeshoitavas skanneris, on Hyperioni 1300g skanner see õige.

Lisateavet selle kohta, mida teie ettevõte suudab Hyperion 1300g lineaarse kujutise skanneri ja Honeywelli töövoolahendustega saavutada.Honeywell Hyperion 1300g. Tüüp: Pihuarvuti vöötkoodilugeja, Skänneri tüüp: 1D, Lugemiskiirus (max): 270 lugemist/s. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega, Standardliidesed: USB, Kaabli pikkus: 3 m. Toote värv: must, rahvusvahelise kaitse (IP) kood: IP41. Sisendpinge: 5 V, Energiatarve: 200 mA. Kaal: 160 g, Laius: 79 mm, Sügavus: 112 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles