Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Honeywell 8675i FlexRange(TM) kantav skanner, 1D, 2D. Kaasas aku ja käivitub

Honeywell 8675i FlexRange(TM) kantav skanner, 1D, 2D. Kaasas aku ja käivitub
Laos
  • 769.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 256.66 €
Kaubamärgid Honeywell
Kauba ID: 1897302
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
8675i pakub alati käepärast kantavat skannimist, et parandada töövoo tootlikkust. Esmaklassiline skannimisjõudlus, sealhulgas FlexRange™-i valik, võimaldab kanda kandmist. Väike, kerge ja ergonoomiline 8675i aitab teie töötajatel tööd teha.

8675i pakub alati käepärast kantavat skannimist, et parandada töövoo tootlikkust. Kõrgetasemeline skannimisjõudlus tagab kiire töö isegi kahjustatud või madala kvaliteediga vöötkoodidega. FlexRange(TM) tehnoloogia tagab skaneerimiskauguse, et võimaldada töövoogudes kuluvat tõhusust, mida varem oli võimalik lahendada ainult mahukamate ja raskemate pihuseadmetega. Sujuv ja kiire lugemine lähedalt kaugele tagab, et kogu vahemik (100% UPC lähikontaktist kuni 5', 100 miline kood 39 kuni 10M/33') on kiire ja intuitiivse skannimisreaktsiooniga.

Ainult standardvaliku valik pakub madalamat soetusmaksumust reaalsuunaliste töövoogude jaoks. Kõikides disaini aspektides on 8675i optimeeritud ergonoomika jaoks. Sõrme kõrgus on viidud miinimumini, et vältida häireid töökeskkonnas. Kõik kasutajaga kontaktpinnad on kohandatud mugavuse, hõlpsa reguleerimise ja lihtsa kasutamise tagamiseks.

Käivitatud sõrmust on lihtne vahetada paremalt vasakule ning sõrmerihma pandlast on lihtne kasutada ja see on madala profiiliga, et vältida sõrmedevahelisi häireid. 8675i saab muuta sõrmust kindaks koheselt ja ilma tööriistadeta; rihmakinnas on lihtne, minimaalne ja hõlpsasti reguleeritav, et katta kasutajad. Mitteimavatest materjalidest valmistatud 8675i kantavaid tarvikuid on lihtne puhastada heakskiidetud desinfitseerimisvahenditega.

8675i on loodud rahuldama nõudlike töövoogude vajadusi. See on valmis mitmeks vahetuseks, hõlpsasti vahetatava akuga, mis hoiab skanneri töökorras, mis võimaldab ka aku lihtsalt välja vahetada, kui see tavapärase kasutamise käigus laguneb, pikendades 8675i kasutusiga.

Kasutajale suunatud LED-tuled edastavad Bluetooth-ühenduse, aku laetuse oleku ja isegi siis, kui aku seisund nõuab väljavahetamist. Oma klassi parimad 2000 x ½ meetrised trummelspetsifikatsioonid tagavad, et 8675i talub sagedasi koputusi, mida kiires keskkonnas kantav seade paratamatult kogeb. IP65 tihendus ja laiad töötemperatuurid (-20 kuni 50C, -4 kuni 122F) tagavad tingimusteta laod, külmunud keskkond pole 8675 jaoks probleem.

Uus välissihikur tagab täpse vöötkoodi sihtimise isegi täispäevavalguses, kui lasersihikuid pole näha. Operational Intelligence muudab juurutatud seadmete konfigureerimise, jälgimise ja haldamise lihtsaks.
Omadused
Aku pinge 3.85
Aku tehnoloogia Liitiumioon (liitiumioon)
Brändi nimi Honeywell
Brutokaal (pakk, kg) 0.6
Kogus paki kohta 1
Laetav aku Jah
Mälu tüübid 570
Netokaal (toode, kg) 0.5
Säilitustemperatuur (TT) -20-60
Sisseehitatud ekraan Ei
Skänneri tüüp Pihuskanner
Standardsed liidesed Bluetooth
Tagumine kõlar/eesmised kõlarid Aku
Töö suhteline õhuniiskus (HH) 0-95
Toote kõrgus 1.52
Toote laius 6.52
Toote sügavus 3.03
Toote värv Must
Töötemperatuur (TT) -20-50
Traadita ühilduvus Sisseehitatud aku
Triipkoodilugeja Jah
Макс. частота обновления кадра при макс. разрешении 19

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles