Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Homerunpet WF20 intelligentne purskkaev/joodik koertele ja kassidele

Homerunpet WF20 intelligentne purskkaev/joodik koertele ja kassidele
Laos
  • 49.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.66 €
Kaubamärgid Homerunpet
Kauba ID: 1460509
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Homerunpet WF20 Smart Dog purskkaev/joodik koertele ja kassidele.

Kas töötate pikki tunde kodust eemal ja selle aja jooksul on teie lemmikloom kausist kogu vee juba ära joonud? Kas soovite selliseid olukordi vältida? Koertele ja kassidele mõeldud nutika purskkaevuga WF20 see probleem kaob! Vee maht, mis seadmesse mahub, on lausa 2 liitrit, seega jätkub sellest ühele kassile kuni 7 päevaks! Samuti ei pea te muretsema selle riknemise pärast, kuna joodik on varustatud kolmeastmelise filtreerimissüsteemiga, mis tagab alati värske ja maitsva vee.


Värske vesi

Pideva lemmiklooma vee vahetamise võid juba unustada, sest see on määrdunud ja karvaga kaetud. Homerunpeti joodikul on kolmekihiline filtreerimissüsteem, mis koosneb pulbrilisest kookossöest, mis on asetatud kahe puuvillase võrgusilma vahele. Need takistavad vee seismist, annavad hea maitse ning filtreerivad veest ka loomakarvad ja mustuse. Nüüd võite olla kindel, et teie lemmikloomad joovad alati värsket ja maitsvat vett.


Ideaalne joogikauss koertele ja kassidele.

Homerunpeti nutikas joogikauss sobib nii koertele kui kassidele tänu oma suurele 2-liitrisele paagi mahule. Sellest kogusest jätkub ühele kassile kuni 7 päevaks, mistõttu on see seade ideaalne, kui viibite pidevalt kodust eemal. Lisaks saab tänu joodi läbipaistvale aknale jälgida veetaset ning seadme esiküljel olev LED indikaator annab märku, kui pump töötamise lõpetab.


Kasutusmugavus

Homerunpeti jootja sobib suurepäraselt ka suurematele lemmikloomadele, kuna sellel on peal suur veepind. Kauss on lemmiklooma suurema mugavuse huvides kallutatud 4,18 nurga all ning lisaks suudab seade vooluvõrgust lahti võttes salvestada teatud koguse elektrit. See purskkaev töötab isegi madala veetasemega paagis. Lisaks on see seade tänu 20 veeteele väga vaikne (selle helitugevus on vaid 20 dB).


Intuitiivsed juhtnupud

Homerunpeti joodiku kasutamine on väga intuitiivne ja kogu konstruktsiooni kokkupanemiseks kulub vaid mõni minut. Kahe klõpsuga saate muuta režiime: tavarežiim (mis väljastab vett pidevalt) ja katkendlik režiim (mis väljastab vett iga kahe minuti järel). Üks klõps lülitab LED-i välja ja kui soovite seadme taimerit taaskäivitada, hoidke nuppu kauem all. Samuti ei pea te muretsema Homerunpeti seadmete puhastamise pärast, kuna see pole keeruline. Saate kogu konstruktsiooni hõlpsalt lahti võtta ja seda vabalt puhastada.


Ohutus

Homerunpet tagab teie ja teie lemmiklooma ohutuse. Seadmebaas on programmeeritud sisse lülituma ainult siis, kui sellele on paigaldatud spetsiaalne pump. Kui paned kogemata telefoni või võtmed sellele, lülitub see automaatselt välja. Lisaks on seda varustust raske ümber lükata tänu libisemiskindlatele jalgadele ja erilisele disainile. See muudab Homerunpeti purskkaevu teie lemmiklooma rünnakutele vastupidavaks.


Direktor Domranpet
Mudel VF20
Mahutavus 2 liitrit
Mõõtmed 19,3×19,3×14,91 cm
Helitugevus 20 dB
Kaal 1,4 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles