Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Homerunpet TB10 intelligentne mängupall koertele/kassidele

Homerunpet TB10 intelligentne mängupall koertele/kassidele
Laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Homerunpet
Kauba ID: 1455778
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas pall Homerun TB10

Kui teie kass ei liigu piisavalt, ei hakka tal mitte ainult igav ja ta hakkab mängima, vaid ta jookseb ka öösel ringi ja hoiab teid ärkvel. See tähendab, et tasub hoolitseda selle eest, et talle päeva jooksul korralikult meelelahutust pakkuda. Homerun TB10 nutipall aitab sind selles. See liigub iseseisvalt juhuslikes suundades ja suudab haarata kõik kassi meeled, stimuleerides tema jahiinstinkte. Kahe mängurežiimi ja kuni 25-päevase aku kasutuseaga pärast aku vahetamist on selle kasutamine veelgi lihtsam.

See stimuleerib kassi instinkte.

Homerun TB10 on varustatud väikese, kuid uskumatult võimsa mootoriga. Seda eristab ka spetsiaalne protsessor, mis tunneb ära seadme liikumise. Tänu sellele muudab pall õigetel hetkedel automaatselt oma veeremissuunda. Tema ettearvamatud teod sunnivad teie kassi üles näitama tõelist leidlikkust ja sihikindlust teda "jahtima". Teie karvane jahimees hindab seda tüüpi tegevust kindlasti!

Erinevad stiimulid

Mänguasi rakendab teie kassi erinevaid meeli. Sisseehitatud laservalgus meelitab teda visuaalselt ning kuuli külge kinnitatud kellanöör stimuleerib kuulmist. See pole veel kõik! Saate mänguasja kohandada täiendavate omatehtud tarvikutega, nagu suled või kassinaeris. Selline erinevate stiimulite mitmekesisus tõmbab kindlasti teie lemmiklooma tähelepanu ja julgustab teda olema aktiivne.

2 mängurežiimi vahel valida

Pall võib töötada kahes režiimis – tavaline ja nutikas. Kui valite esimese valiku, töötab seade 8 minutit. See on ideaalne aeg teie kassile mängimiseks. Ja kui lülitate nutirežiimi sisse, paneb spetsiaalne sisseehitatud kiip palli puudutamisel sisse lülitama ja mõne aja pärast lülitub see automaatselt välja. Valige endale kõige sobivam variant ja pakkuge oma lemmikloomadele hämmastavat meelelahutust!

Pikk tööaeg

Palli toiteks saate kasutada tavalisi AAA patareisid. Need garanteerivad seadme üllatavalt pika tööaja. Eeldades, et teie kass mängib palliga kaks korda päevas, võib see kesta kuni 25 päeva pärast ühte patarei vahetamist. See on peaaegu kuu aega lõbusat teie neljajalgsele sõbrale!

Kassi hambad ei kujuta talle ohtu

Seade on disainitud vastupidavaks ja lihtsaks kasutamiseks. Valmistatud vastupidavast PC-plastikust – vastupidav kukkumise, kulumise ja hammustuste suhtes. Tänu survevalutehnoloogiale on pall ka vee- ja tolmukindel. Veelgi enam, selle sisse- või väljalülitamiseks peate lihtsalt nuppu õrnalt vajutama.

Bränd Kodujooks
Mudel TB10
Nimi Nutikas pall
Läbimõõt 7,2 cm
Kaal 120 g
Toiteallikas AAA patarei

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles