Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Homerunpet PD50 nutikas lemmikloomakuivati

Homerunpet PD50 nutikas lemmikloomakuivati
Laos
  • 369.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 123.33 €
Kaubamärgid Homerunpet
Kauba ID: 1460511
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Homerunpet PD50 nutikas lemmikloomakuivati

Kas olete väsinud oma lemmikloomade kuivatamisest pärast iga vanni? Või äkki kardab teie lemmikloom kuivateid? Homerunpeti ja nutika lemmikloomakuivati abil see probleem kaob! Reguleeritav temperatuur ja mitmesuunaline õhuvool hoiavad teie lemmiklooma kuivana isegi raskesti ligipääsetavates kohtades, nagu kõht või käpad. Lisaks hoolitseb see seade teie lemmiklooma karva eest 3 miljoni negatiivse iooniga.


Tõhus kuivatamine

Märjad käpajäljed põrandale ja mööblile võib juba unustada. Nutikas lemmikloomakuivati PD50 mitmesuunalise õhuvooluga altpoolt hoolitseb raskete piirkondade, nagu kõht või käpad, tõhusa kuivatamise eest. Lisaks on sellel seadmel võimalus reguleerida temperatuuri vahemikus 16-40 ℃. Pealegi juhib seda spetsiaalne andur, nii et loom kuivatatakse ühtlaselt ilma ülekuumenemiseta.


Saadaval erinevad režiimid

Homerunpeti lemmikloomakuivati on varustatud mitme erineva režiimiga, mida saad muuta vastavalt oma soovile tänu seadme ülaosas asuvale juhtpaneelile. Kui soovite, et teie lemmikloom tunneks end mõnusalt ja hubaselt, valige režiim “Hubane kuivatamine”, mis töötab umbes 60 minutit. Teisest küljest, kui soovite oma lemmiklooma kiiresti kuivatada, valige kiirkuivatusrežiim, mis kuivatab teie lemmiklooma kõigest 45 minutiga. Teised režiimid on kütterežiim ja jahutusrežiim: esimene varustab sooja õhku ja teine toodab külma õhku. Need töötavad hästi, kui te oma lemmiklooma paiate.


Kuivati erinevatele lemmikloomadele

Homerunpeti varustus sobib enamikule väikeloomadele. See sobib ühtviisi hästi lühikarvalistele kassidele, kes kuivavad vaid 30–45 minutiga, keskmise pikkusega kassidele, kes kuivavad 40–60 minutiga, ja pikakarvalistele kassidele, kes kuivavad 60–90 minutiga. Sobib ka väikestele koertele kaaluga 5-8 kg. Need lemmikloomad kuivavad vaid 60–90 minutiga.


Hoolduse jõud

Kas soovite, et teie lemmiklooma karv oleks alati läikiv ja kohev? Tänu nutikale kuivatile PD50 on see võimalik! Kuivatades vabastab see 3 miljonit negatiivset iooni, mis hoolitsevad teie lemmiklooma karva eest. Need toimivad nagu professionaalne hooldus ja hoiavad tema karva alati niisutatud, läikivana ja kohevana.


Kasutusmugavus

Homerunpet hoolitses ka kasutusmugavuse eest. Võid juba unustada hirmu oma lemmikloomade kuivamise ees. PD50 helitugevus on vaid 40–60 dB, nii et teie lemmikloom on valmis rohkem ravile minema. Samuti ei pea te muretsema oma lemmiklooma ülekuumenemise pärast, sest seadmed on konstrueeritud nii, et õhku saab vabalt vahetada. Lisaks võib kuivatist saada voodi, kuna see on varustatud madratsiga ning spetsiaalne uks võimaldab lemmiklooma paitada.


Lihtne puhastada

Homerunpet Smart Pet Dryer on väga kasulik seade teie lemmiklooma eest hoolitsemiseks ja seda on ka väga lihtne puhastada. Seadme alumise osa saate hõlpsalt eemaldada ja puhastada kuiva lapiga ning spetsiaalse tolmufiltri saab hõlpsasti kogu konstruktsiooni küljest lahti võtta ja veega pesta. Parema filtreerimisefekti saavutamiseks on soovitatav seda regulaarselt puhastada. Lisaks ei ole lemmikloomade juuste väljalangemine enam probleem. Kinnitused ühes kohas seadmete veelgi mugavamaks puhastamiseks.


Direktor Domranpet
Mudel PD50
Mõõtmed 46,68×43,68×43,59 cm
Kuivamisaeg 30 ~ 90 min.
Looma kaal Kuni u. 9,5 kg
Kuivamistemperatuur 16-40 ℃
Võimsus 900 W
Tegevusala 40-60 dB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles