Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Homerunpet CT10 nutikas kassimänguasi

Homerunpet CT10 nutikas kassimänguasi
Laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid Homerunpet
Kauba ID: 1455779
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Homerun CT10 - nutikas mänguasi kassidele

Iga kass on tõeline jahimees. Nutimänguasjaga Homerun CT10 rahuldate oma lemmiklooma instinktiivsed vajadused ja stimuleerite teda olema aktiivne. Juhuslikesse aukudesse ilmuvad suled tõmbavad kindlasti teie lemmiklooma tähelepanu ja julgustavad teda mängima. Kuni 3 töörežiimi võimaldavad teil seadet oma lemmiklooma vajadustele vastavaks kohandada. Mänguasja toiteallikaks on 4 AA patareid ning selle toimimist hõlbustab värviline LED indikaator.

Nutikas disain teeb lõbusaks

Seade on mugav ja kompaktne ning selle kuju meenutab populaarset maitsvat sõõrikut. Sellel on 6 ühtlaselt jaotatud auku, millest tänu täiustatud algoritmile hüppavad juhuslikus järjekorras välja värvilised suled. Enne kui teie kass jõuab neid püüda, kaovad nad ja ilmuvad uuesti kuskile mujale, julgustades teda jahti pidama ja pakkudes talle pikka aega meelelahutust.

Värvilised suled

Mänguasi on varustatud imporditud looduslike kalkuni sulgedega. Need on pehmed ja puudutamisel äärmiselt meeldivad. Neid iseloomustavad ka ilusad värvilised värvid. Tänu neile ei näe Homerun CT10 mitte ainult suurepärane välja, vaid tõmbab ka teie kassi tähelepanu. Suled on vahetatavad ja ohutud kasutada – sa ei pea oma lemmiklooma pärast muretsema.

3 töörežiimi

CT10 pakub 3 kiirust: kõrge, keskmine ja madal. High sobib ideaalselt aktiivsetele kassidele, kes armastavad ja tahavad jahti pidada. Näiteks Medium sobib ideaalselt esmakordseks kasutamiseks. Kontrollige, kuidas teie kassipojal läheb ja kui arvate, et see on asjakohane, muutke mõne aja pärast mängurežiimi. Kui seate kiiruse madalaks, saate nippe lihtsalt ja ohutult vahetada.

Värviline LED indikaator

Spetsiaalne LED-indikaator mitte ainult ei anna mänguasjale kaasaegset välimust, vaid annab teile ka vajalikku teavet. Muuhulgas muutub selle värv sõltuvalt töörežiimist. Kui valite suure kiiruse, helendab seade siniselt, keskmise kiiruse valimisel kollaselt ja kui valite väikese kiiruse, helendab lilla. See lahendus pole mitte ainult praktiline, vaid ka silmailu! Samuti annab indikaator punaselt vilkudes teada, millal on aeg aku vahetada.

Ühe nupuga juhtimine

Mänguasja juhtimine on lapsemäng. Selle sisse- või väljalülitamiseks vajutage korraks selle nuppu. Kiiruse muutmiseks vajutage ja hoidke all. See on kõik! Aktiveerige seade, valige sobiv režiim ja vaadake, kuidas teie kiisu lõbutsedes seest peidetud jahimehe avastab. Sulgede vahetamine on samuti väga lihtne ja ei tekita teile vähimatki probleemi.

Bränd Kodujooks
Mudel KT10
Nimi Nutikas kassi mänguasi
Materjal ABS+PC
Suurus 173x75 mm
Toiteallikas 4 AA patareid
Sihtmärk Kassidele

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles