Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hoiukott Sunnylife DJI AIR 3 jaoks

Hoiukott Sunnylife DJI AIR 3 jaoks
Laos
  • 34.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.66 €
Kaubamärgid Sunnylife
Kauba ID: 1467681
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sunnylife kott DJI AIR 3 jaoks

Kas soovite oma DJI AIR 3 ja selle tarvikuid turvaliselt hoida? Valige Sunnylife! Sunnylife kott mahutab nii sinu drooni kui ka vajalikud tarvikud. Tugev disain kaitseb teie seadmeid usaldusväärselt kahjustuste eest. Tänu mugavale käepidemele ja reguleeritavale õlarihmale on transportimine ülimalt lihtne ja mugav.

Sunnylife/A3-B660/1

Suur mahutavus

Hoidke kõike ühes kohas! Sunnylife kott rõõmustab teid oma suure mahutavusega. See mahutab hõlpsasti mitte ainult teie DJI AIR 3 drooni, vaid ka kõik vajalikud tarvikud. Sellesse saate hõlpsasti paigutada varuakud, laadimisjaoturi ja DJI RC 2/RC-N2 kontrolleri. Nüüd on kõik teie käeulatuses!

Sunnylife/A3-B660/5

Pöörates tähelepanu detailidele

Kott on valmistatud ülima hoolega. Spetsiaalselt disainitud sisemised sektsioonid sobivad ideaalselt iga tarviku jaoks. Lisaks on kott pehme ning põrutus- ja kriimustuskindel, pakkudes teie varustusele lisakaitset. Te ei pea enam muretsema oma DJI AIR 3 ja tarvikute ohutuse pärast – nüüd on kõik kaitstud!

Sunnylife/A3-B660/2

Kasutusmugavus

Nautige Sunnylife'iga oma unistuste mugavust. Saate seda kanda õlal või käes – valik on teie! Korpusel on ka painduv tõmblukuga võrk, et mahutada lisatarvikuid, nagu varupropellerid või juhtpulgad. Võrk ja seadme auk on eraldatud pehme kihiga, nii et sa ei pea kartma, et väikesed tarvikud võivad drooni või kontrollerit kriimustada. Veelgi enam, mugavuse suurendamiseks on kott varustatud kahe lukuga.

Sunnylife/A3-B660/3
Tootja. Päikeseline elu
Mudel A3-B660
Värv Hall
Materjal Tekstiil
Kaal 1,1 kg
Mõõtmed 35 x 30 x 12,5 cm
Omadused
18.10.2023

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles