Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hobbywing QuicRun Fusion SE 1800kV mootor

Hobbywing QuicRun Fusion SE 1800kV mootor
Laos
  • 96.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 32.33 €
Kaubamärgid Hobbywing
Kauba ID: 1462741
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Esteetiliselt atraktiivne.

Fusion SE on kaugjuhtimispuldi autode arendamise kire ja pühendumuse tulemus tipptasemel. Iga detail on hoolikalt läbi mõeldud, et saavutada auto harmooniline ja kaasaegne siluett. Tähtis pole mitte ainult funktsionaalsus, vaid ka esteetika, millega see mudel teiste autode seas silma paistab. Siledad jooned, agressiivsed LED-esituled ja peened välisdetailid köidavad pilku nii teel kui ka väljaspool teid.

05Hobbywing/HW30404317/1

FOC (Field Oriented Control) – tõestatud disainipärandiga

FOC-tehnoloogia muudab RC-keskkonnas revolutsiooni, pakkudes ülimat tõhusust ja ületamatut jõudlust. Koos oma disainipärandiga ei paku Fusion SE mitte ainult ületamatut jõudlust, vaid ka töökindlust ja vastupidavust. Pikk sõiduaeg ja elektroonilise süsteemi kaitse ülekuumenemise eest on eelised, mida nii algajad kui ka kogenud sõitjad kindlasti hindavad.

05Hobbywing/HW30404317/2

Intelligentne pöördemomendi juhtimine

Intelligentne pöördemomendi juhtimine on funktsioon, mis eristab Fusion SE konkurentidest. Tänu täiustatud algoritmile saab auto kohandada mootori tööd erinevate maastikutingimustega. Selle tulemusel naudib juht suurepärast juhitavust järskudel tõusudel ja kontrollitud laskumistel. Pöördemoment kohandub automaatselt keeruliste radade ja maastikuga, et tagada sujuv ja täpne sõit.

05Hobbywing/HW30404317/3

Suurepärane juhitavus mägedes

Muutlikul ja keerulisel maastikul sõitmine seab kaugjuhitavale sõidukile kõrged nõudmised. Seetõttu on Fusion SE varustatud täiustatud pidurdusjõu juhtimissüsteemiga. See annab sõitjatele täieliku kontrolli selle üle, kuidas auto üles- ja allamäge juhib. Pidurdamise peenhäälestus võimaldab teil sujuvalt läbida raskeid radasid ja nihutada oma sõiduoskuste piire.

05Hobbywing/HW30404317/4

Vastupidavus ja ilmastikukaitse

Fusion SE disainerid on taganud, et sõiduk on ehitatud kestma, kasutades kõrgeima kvaliteediga materjale ja komponente. Tänu sellele suudab mudel vastu pidada ka kõige nõudlikumatele töötingimustele. Olenemata sellest, kas sõidate tolmus ja poris või vihmas, säilitab auto oma jõudluse ja töökindluse. Sertifitseeritud IP67 reiting tagab, et Fusion SE on veekindel, võimaldades teil nautida end mis tahes tingimustes, kaitstes samal ajal oma elektroonikat mustuse ja kahjustuste eest. ja maastikuprobleemid.

05Hobbywing/HW30404317/5
Läbimõõt. 36 mm
Pikkus 58,1 mm
Kaal 201 g
Võlli läbimõõt 3,175 mm
Pööret minutis/V 1800
Rakendus Auto, paat
Tüüp vahelduvvoolu
D.C 40 A
Max tippvool 160 A
Li-Po 2–3
BEC pinge 6–7,4 V
BEC vool (max) 4 A
Kontroll Kahesuunaline
Programmeeritav Jah

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles