Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hobbywing AXE540L R2-2100kV BLS ajamite komplekt

Hobbywing AXE540L R2-2100kV BLS ajamite komplekt
Laos
  • 231.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 77.33 €
Kaubamärgid Hobbywing
Kauba ID: 1455759
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Ajamikomplekt BLS Hobbywing AXE540L R2-2100kV

See Hobbywingi roomikajamiga ajamikomplekt tagab usaldusväärse jõudluse ja tõhususe. Kaasasolev 2100 kV mootor ei ole väga rikketundlik. Anduri port on veekindel ja väikese suurusega, nii et väldite juhtmestiku probleeme. Kontrolleris kasutatavad täiustatud tehnoloogiad, nagu FOC, annavad teile täieliku kontrolli auto üle ning tagavad vaikse ja tõhusa töö. Seadmed on veekindlad, mistõttu saab neid kasutada peaaegu igasugustes tingimustes. Rakendus Hobbywing pakub lisafunktsioone ning sisseehitatud Bluetooth muudab sidumise kiireks ja lihtsaks.

1

FOC tehnoloogia – suur pöördemoment ja äärmiselt vaikne töö.

Uus FOC (Field-Oriented Control) anduritehnoloogia on oluliselt parandanud uue AX-i kiirusregulaatori jõudlust, kasutatavust ja konfigureeritavust. See tagab mootori töö uskumatult täpse juhtimise ja tuvastamise, tagades samal ajal seadme töökindluse. Nüüd saate oma sõidukiiruse ideaalselt sobitada gaasipedaali asendiga – olenemata sellest, millistes tingimustes te sõidate. See muudab kontrolleri ideaalseks näiteks allamäge sõitmiseks, pakkudes teile täielikku kontrolli. FOC-tehnoloogia tagab ka kogu süsteemi vaikse töö – jätke tüütu müraga hüvasti!

2

Täielik kontroll

Regulaator on varustatud uute FOC-anduritega. Samuti pakub see intelligentset pöördemomendi juhtimist ja suletud ahela kiiruse reguleerimist. Mida see praktikas tähendab? Regulaator suudab säilitada mootori pöördemomenti ja kiirust ka siis, kui sõidutingimused muutuvad. Olenemata sellest, kas sõidate ülesmäge, allamäge või lisakoormusega, Axe süsteem tagab, et kõik juhtub täpselt nii, nagu soovite.

3

Vastupidise polaarsuse kaitse

Ärge muretsege regulaatori või sellega ühendatud mootori kahjustamise pärast. Axe R2-l on ainulaadne aku vastupidise polaarsuse kaitse. Pole tähtis, mitu korda te selle tahapoole paigaldate, pole teil millegi pärast muretseda. Teie seadmed on alati usaldusväärselt kaitstud – neid ei ähvarda rike.

4

Kasutage olenemata ilmast

Kas olete kunagi sõitnud autoga erinevates tingimustes? Ärge muretsege! Praktilist ESC Hobbywing süsteemi saad kasutada peaaegu igal ajal ja igal pool. AX-süsteem viib IP67 kaitse täiesti uuele tasemele. Seadme suletud disain ja vastupidav jahutusradiaatori korpus muudavad kontrolleri igaks väljakutseks valmis. Ka mootor ei vea sind alt. Tule päike või vihm – Hobbywingiga saad sõita iga ilmaga!

5

Kaherežiim - mitu rakendust

Kontroller sobib ideaalselt erinevateks rakendusteks. AX-i FOC Crawler süsteem toetab kaherežiimilist tööd – mitte ainult klassikalist edasi/tagasi liikumist (kraabitsaga roomik), vaid ka edasi/tagasi pidurdamisega (tavaline). Seega kohandate selle töö edukalt oma vajadustega ja kasutate seda igas olukorras.

6

Programmeeritavad sätted – saavutage suurem kiirus

Kas otsite huvitavaid võimalusi? Meil on teile suurepärane uudis! Lisaks tavapärastele seadistustele, mis tagavad sõiduki optimaalse jõudluse, on olemas ka ajastuse/võimenduse sätted, mis võimaldavad saavutada suuremat kiirust. Pikkadel ja tuulistel marsruutidel osutuvad sellised omadused sageli hindamatuks!

7

Uurige, mida rakendus pakub

Saate juurdepääsu lisafunktsioonidele, mida pakub rakendus Hobbywing, mille saate oma telefoni tasuta alla laadida. Sisseehitatud Bluetooth-moodul võimaldab teil pulti kiiresti ja lihtsalt nutitelefoniga siduda – pole vaja täiendavaid kaableid ega seadmeid. Saate vaadata salvestatud andmeid, programmi sätteid ja jälgida seadme parameetreid reaalajas, nagu pinge, vool, kiirus või temperatuur.

8

Usaldusväärne pidurdamine

Nautige pidurite peenhäälestamise võimalust – saate isegi piduri kiirust reguleerida! See võimaldab teil sõita suurel kiirusel, muretsemata gaasi vabastamisel ootamatute tõmbluste või peatumiste pärast. Kõik see tagab usaldusväärse pidurdamise peaaegu igas olukorras.

9

Täiustatud elektrooniline lüliti ja sisemine BEC

Axe R2 on varustatud elektroonilise lülitiga, mis tagab usaldusväärse töö ja ohutu kasutamise. Selle vastupidav korpus on tolmu, mustuse ja veekindel. See pikendab regulaatori eluiga ja väldib standardsete sisse/välja lülititega seotud probleeme. Seadmel on ka sisseehitatud BEC-režiimi lüliti maksimaalse väljundvooluga 13A.Teisalt saab pinget reguleerida vahemikus 6-7,4V.See tähendab, et saab kasutada erinevaid standardseid servosid, kõrgepinge servod ja muud välisseadmed.

10

Täpne magnetkooder

Mootoril on sisseehitatud ülitäpne magnetkooder, mis edastab vajaliku info kontrollerile. See võimaldab ESC-l vastu võtta rohkem andmeid kui tavalised Halli efekti andurid. See omakorda suurendab seadmete tootlikkust ja tõhusust.

üksteist

Regulaatori spetsifikatsioonid

Toote nimi XeRun Axe
Kaal 1:10
Pidev/hetkvool 80A/480A
Toiteallikas 2-3S LiPo, 6-9S NiMH
BEC väljund Režiimilüliti: 6V/7,4V – 6A
Bluetooth moodul Aktiivne
Tarkvara värskendus Aktiivne
Suurus 47,4 x 36,2 x 26,5 mm
Kaal 108 g
Pühendunud 1/10 kivi liugur


Mootori tehnilised andmed

poolakad 4
LiPo 2С-3С
Praegune 2,7A
Läbimõõt 36,0 mm
Pikkus 57,8 mm
Võlli pikkus 16 mm
Võlli läbimõõt 3175 mm
Kaal 233 grammi
Mootor 2100 kV

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles