Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HiFuture YACHT kõrvaklapid Rose Gold

HiFuture YACHT kõrvaklapid Rose Gold
Laos
  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1729628
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HiFuture YACHT juhtmeta kõrvaklapid (roosad)

Viige oma muusikakogemus uuele tasemele! HiFuture YACHT kõrvaklapid toetavad aptX tehnoloogiat veelgi parema helikvaliteedi tagamiseks. Need võimaldavad teil teha telefonikõnesid, kõrvaldades tänu CVC8.0 tehnoloogiale häiriva tausta tuulemüra. Nende tööaeg on kuni 20 tundi ja nende veekindel disain (IPX5) muudab need igaks väljakutseks valmis.

HiFuture/YACHT-Rose-Gold/8

Muusika täiesti uuel tasemel

Olge valmis hämmastavaks helikogemuseks, mis viib teid teise maailma. HiFuture Yacht kõrvaklapid tagavad sügava bassi ja suurepärase helikvaliteeti, mis laseb kuulda iga nooti täies hiilguses. Need toetavad aptX-tehnoloogiat, mis tagab helikvaliteedi peaaegu stuudiolaadse heliga. Iga heli on kristallselge ja iga helidetail on täiuslikult tasakaalustatud – see kõik tekitab tunde, nagu oleksite oma lemmikartisti kontserdil.

HiFuture/YACHT-Rose-Gold/2

Puhasta telefonikõned

Unustage häiriv taustamüra ja keskenduge vestlusele! Kõrvaklapid kasutavad täiustatud CVC8.0 tuulemüra summutamise tehnoloogiat, mis tähendab, et saate nautida erakordset selgust helistades isegi tuulistel päevadel. Seega võite olla kindel, et teie helistajad kuulevad selgelt, mida peate neile rääkima.

HiFuture/YACHT-Rose-Gold/9

Stabiilne traadita ühendus

Unustage ühenduse probleemid! Bluetooth 5.2 ja Qualcommi kiibistiku abil tagavad need teie seadmega stabiilse ja kiire ühenduse ilma helikvaliteeti kaotamata. Te ei pea enam muretsema tüütu väljalangemise või heli hilinemise pärast.

HiFuture/YACHT-Rose-Gold/5

Esitage muusikat kogu päeva

HiFuture YACHT kõrvaklapid võimaldavad teil nautida muusikat pikka aega. Muljetavaldava 20-tunnise tööajaga ühe laadimisega saate nautida oma lemmiklugude helisid terve päeva, ilma et peaksite muretsema sagedase laadimise pärast. Kui toide saab ootamatult tühjaks, viib kiirlaadimine USB-C kaudu 10-vatise võimsusega teid veelgi kiiremini tagasi kuulamise juurde. Veelgi enam, 4-astmeline valgusindikaator annab teile teada aku laetuse taseme.

HiFuture/YACHT-Rose-Gold/4

Mugav töö

Kõrvaklappide kasutamine ei valmista teile probleeme. Tänu sisseehitatud puutepaneelidele on teil täielik kontroll oma muusika ja kõnede üle. Õrnad puudutused võimaldavad teil lugusid vahetada, helitugevust reguleerida, hääleassistendi käivitada ja sissetulevaid kõnesid hallata. Nüüd on kõik, mida vajate, teie käeulatuses!

HiFuture/YACHT-Rose-Gold/6

Sinu kaaslane iga ilmaga

HiFuture Yacht on kõrvaklapid, mis on valmis igaks seikluseks. IPX5 veekindluse reitinguga ei hirmuta neid higi ega vihmapiisad. Olenemata sellest, kas jalutate vihmasel päeval koeraga pargis või teete jõusaalis intensiivset trenni, jäävad kõrvaklapid ideaalsesse seisukorda.

HiFuture/YACHT-Rose-Gold/7

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • laadimisümbris
  • vahetatavad kummipaelad x3
  • USB-C-USB-A kaabel
  • kasutusjuhend
Tootja HiFuture
Mudel JAHT
Värv Roosa
Bluetoothi versioon 5.2
Tööaeg Kuni 20 tundi
Veekindel IPX5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles