Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HiFuture FutureTour Pro kõrvaklapid, mustad

HiFuture FutureTour Pro kõrvaklapid, mustad
Laos
  • 52.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.66 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1729634
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HiFuture FutureTour Pro kõrvaklapid (mustad)

HiFuture FutureTour Pro kõrvaklapid on tõeline maiuspala muusika ja esmaklassilise heli austajatele. Need toetavad hübriid-ANC-tehnoloogiat, nii et saate ümbritsevast mürast hoolimata täielikult muusika helidesse sukelduda. Need tagavad pika tööaja ja nende kokkupandav disain muudab nende ladustamise lihtsaks. Ühendate need edukalt valitud seadmega nii juhtmega kui ka juhtmevabalt.

HiFuture/FutureToure-Pro-B/9

Ainult sina ja su lemmiklaulud

Nüüd saate sukelduda muusikasse ja anda end sellele täielikult, ükskõik kus te ka poleks. FutureTour Pro toetab hübriid-ANC-tehnoloogiat, mis kõrvaldab tõhusalt kõik ümbritseva heli häired. Olenemata sellest, kas viibite rahvarohkes metroos, lennukis või lärmakas kontoris, HiFuture kõrvaklapid tagavad, et kuulete ainult seda, mida tegelikult kuulda soovite.

HiFuture/FutureToure-Pro-B/2

Jätkake vestlusi ilma segajateta

FutureTour Pro võimaldab teil hoida teistega ühendust, kus iganes te ka poleks! Sisseehitatud mikrofoni abil saate vabalt helistada, ilma et peaksite telefoni järele sirutama. Täiustatud tehisintellekti algoritm vähendab häireid ja summutab soovimatu taustmüra, muutes teie hääle helistajale selgeks ja arusaadavaks. Miski ei sega enam teie vestlust!

HiFuture/FutureToure-Pro-B/3

Valige oma ühendusviis

Traadita ühendus või võib-olla juhtmega? Otsus on teie teha! Tänu Bluetooth 5.2 tehnoloogiale saate hõlpsalt ja kiiresti siduda kõrvaklapid mis tahes ühilduva seadmega, sealhulgas nutitelefonide või tahvelarvutitega. Juhtmevaba ühendus tagab vabaduse ja liikuvuse, võimaldades kuulata muusikat ilma tülikate kaabliteta. Kaasas on ka AUX kaabel, mis võimaldab näiteks kõrvaklapid arvutiga ühendada.

HiFuture/FutureToure-Pro-B/7

Las muusika kestab

Kuulake oma lemmikmuusikat terve päeva ja isegi kauem! Kõrvaklappidel on võimas laetav aku, mis tagab ühe laadimisega kuni 35 tundi kasutusaega, muutes need valmis mitmetunniseks rongireisiks või maratoniks, kus kuulata lemmikartistide albumeid. See pole veel kõik! Kiirlaadimisega saate kiiresti täisvõimsuse tagasi. FutureTour Pro on valmis teid saatma pikka aega.

HiFuture/FutureToure-Pro-B/4

Loodud teie mugavuse huvides

FutureTour Pro kõrvaklapid pakuvad ka erakordset mugavust, mida hindate iga päev. Ergonoomiline disain koos pehmete kõrvaklappidega sobib ideaalselt teie kõrvade kujuga, mis tähendab, et saate neid kanda pikki tunde, ilma et peaksite end väsinud või ebamugavalt tundma. Tänu kokkupandavale disainile saate need hõlpsasti kotti või seljakotti hoiustada ja oma lemmikmuusika endaga kõikjale kaasa võtta.

HiFuture/FutureToure-Pro-B/1

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • AUX kaabel
  • juhtum
Tootja HiFuture
Mudel FutureTour Pro
Värv Must
Tüüp Üle kõrva
Ühendus Juhtmega, juhtmevaba
Bluetoothi versioon 5.2
Tööaeg Kuni 35 tundi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles