Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HiFuture FutureFit Ultra3 nutikell punane

HiFuture FutureFit Ultra3 nutikell punane
Laos
  • 48.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.33 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1729635
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HiFuture FutureFit Ultra3 nutikell (punane)

FutureFit Ultra 3 on asendamatu igapäevane kaaslane! Sellel on selge 2-tolline ekraan, mis muudab selle kasutamise lihtsamaks. See jälgib pidevalt teie tervist ja enam kui 100 spordirežiimiga hoolitsete oma kehalise aktiivsuse eest. See töötab ühe laadimisega kuni 7 päeva ja tänu IP68 veekindlusele võib see teid igale seiklusele kaasas kanda.

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Red/1

Selge, kergesti loetav ekraan

Nutikella kasutamist hõlbustab 2" TFT puutetundlik ekraan eraldusvõimega 240 x 296. Tänu intuitiivsele liidesele muutub funktsioonide ja rakenduste vahel navigeerimine ülilihtsaks. Saate hõlpsalt vaadata teateid, käivitada rakendusi ja juhtida erinevaid seadeid lihtsa Saate ka ekraani välimust oma eelistustele vastavaks kohandada, valides saadaolevate sihverplaadi kujunduste hulgast.

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Red/8

Hoolitse oma tervise eest

Nüüd on teil täielik kontroll oma tervise üle. Nutikell jälgib sinu pulssi 24 tundi ööpäevas, et saaksid koheselt tuvastada kõik kõrvalekalded ja võtta kasutusele asjakohased meetmed. Samuti jälgib see teie vere hapnikuga küllastatuse taset, mõõdab teie stressitaset ja pakub une jälgimist, et saaksite jälgida oma une kvaliteeti ja pikkust ning optimeerida und parema heaolu nimel.

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Red/11

Sportlasi silmas pidades

Ultra 3 on usaldusväärne treeningpartner, kes aitab teil oma eesmärke saavutada. See pakub rohkem kui 100 spordirežiimi, nii et olenemata sellest, kas olete kirglik jooksmise, rattasõidu vastu või eelistate muid spordialasid, on see teie vajadustele vastamiseks valmis. Nutikell pakub ka igapäevaseid tegevusaruandeid, et saaksite oma edusamme jälgida.

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Red/6

Püsi ühenduses

Helistage ilma, et peaksite telefoni taskust välja võtma. Nutikell FutureFit Ultra 3 annab teile vabaduse helistada olenemata asukohast. Nutikellast kontaktide valimise võimalusega saate valitud inimesega ühenduse luua vaid sekunditega. Te ei jää enam ühegi olulise kõne vahele!

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Red/5

Veelgi rohkem võimalusi

Smartwatch Ultra 3 on multifunktsionaalne juhtimiskeskus, mis muudab teie elu igal sammul lihtsamaks. Selle abil saate vabalt juhtida muusikapleierit, seada äratuskella või vaadata hetke ilmateadet. Samuti võimaldab see kaamerat kaugjuhtida, mis sobib suurepäraselt grupipiltide tegemiseks. Võite kasutada ka hingamisharjutusi, mis aitavad teil lõõgastuda ja leida sisemist rahu.

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Red/4

Valmis teid kõikjal saatma

Sa ei pea intensiivse treeningu ajal muretsema vihma, veepritsmete või higistamise pärast. Nutikell on IP68 veekindel, nii et saate seda ujumise või duši all käies julgelt kanda, ilma et see kahjustaks. Nutikell FutureFit Ultra 3 on valmis teid saatma kõikides tingimustes, pakkudes teile vajalikku töökindlust ja vastupidavust.

HiFuture/FutureFit-Ultra3-Red/3

Kaasas

  • nutikell
  • magnetiline laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Tootja HiFuture
Mudel FutureFit Ultra3
Värv Punane
Ekraan 2" TFT
Resolutsioon 240 x 296
Spordirežiimide arv 100+
Toimimisaeg Kuni 7 päeva
Veekindel IP68
Rakendus HiFuture Fit

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles