Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HiFuture FUSION kõrvaklapid valged

HiFuture FUSION kõrvaklapid valged
Laos
  • 51.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.33 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1806456
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HiFuture FUSION kõrvaklapid (valged)

Sukelduge mängimise ajal virtuaalsesse maailma ja tundke, nagu oleksite muusikalaval, kuulates oma lemmiklugusid. HiFuture FUSION Earbuds juhtmevabad kõrvaklapid toetavad hübriid-ANC-tehnoloogiat, LDAC-heli dekodeerimist ja on varustatud intelligentsete mikrofonidega, et saavutada meelelahutuse ajal kõrgeim keelekümblus. Nende aku eluiga ulatub ühe laadimisega kuni 40 tunnini, Bluetooth 5.3 tagab ühenduse stabiilsuse ja IPX5 veekindlus välistab kasutuspiirangud.

HiFuture/FUSION-Šampanja/3

Võrratu helikvaliteet LDAC-ga

HiFuture FUSION kõrvaklapid võimaldavad teil uuesti avastada iga muusikapala. Täiustatud LDAC-koodeki tugi võimaldab voogesitada muusikat erakordse kvaliteediga – valmistuge detailide rikkuseks ja laitmatuks helipuhtuseks!

HiFuture/FUSION-Šampanja/10

ANC ja ENC tehnoloogiad

Miski ei sega teie valitud heli kuulamist ega lähedastega telefonikõnesid. HiFuture FUSION kõrvaklapid kasutavad hübriidmüra vähendamist (ANC) ja 6 mikrofoni – sealhulgas 4 AI-täiustatud ENC-funktsiooniga, mis töötavad koos keskkonnahäirete kõrvaldamiseks. Nautige mugavaid vestlusi ja muusikat ka kõige mürarikkamas keskkonnas.

HiFuture/FUSION-Šampanja/11

Raputage virtuaalset areeni

Mänguhuvilistele pakub HiFuture spetsiaalset mängurežiimi, mis vähendab heli viivitusi absoluutse miinimumini. See lahendus võimaldab täiuslikku reaalajas sünkroonimist mängusisese tegevuse ja heli vahel, võimaldades teil kiiresti reageerida igale vastase liigutusele. Mängige FUSION kõrvaklappidega nagu proff!

HiFuture/FUSION-Šampanja/2

Usaldusväärne Bluetooth 5.3 ühendus

Unustage viivitused. HiFuture FUSION kõrvaklapid kasutavad uusimat Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, tagades, et ühendus on alati kiire ja stabiilne. Miski ei takista teie meelelahutust!

HiFuture/FUSION-Šampanja/1

Vastupidavus, mis muudab mängu

HiFuture FUSION kõrvaklappidega ei pea te muretsema sagedase laadimise pärast. Kõrvaklapid pakuvad kuni 40 tundi taasesitust, võimaldades nautida muusikat terve nädalavahetuse – nüüdsest on lemmik esitusloend alati kaasas!

HiFuture/FUSION-Šampanja/8

Praktiline disain, mis vapustav

Mudel FUSION paistab silma oma kaasaegse disaini ja elegantse minimalistliku profiiliga, mis mitte ainult ei järgi uusimaid trende, vaid pakub ka ergonoomilist mugavust kogu päevaks kandmiseks. Lisaks võimaldab IPX5 veekindluse reiting kõrvaklappe muretult kasutada vihmastel päevadel ja intensiivsete treeningute ajal.

HiFuture/FUSION-Šampanja/4
Tootja HiFuture
Mudel FUSION
Bluetoothi versioon 5.3
Aku kestvus Umbes 40 tundi
Laadimisport USB-C
Veekindel IPX5
Värv Valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles