Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HiFuture ALTUS kõlar sinine

HiFuture ALTUS kõlar sinine
Laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid HiFuture
Kauba ID: 1729631
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HiFuture ALTUS kõlar (sinine)

HiFuture ALTUS kõlar on tõeline helivõimsus kompaktses pakendis. Selle väljundvõimsus ulatub 10 vatini, mis koos 40-millimeetriste draiveritega võimaldab teil nautida hämmastavat helikvaliteeti kõikjal. Integreeritud mikrofon võimaldab mugavalt teha telefonikõnesid, samuti kasutada häälassistente nagu Siri ja Google Assistant. See pakub kuni 8 tundi tööaega ja tänu IPX5 veekindlusele on see suurepärane nii kodus kui ka rannas või pargis.

HiFuture/ALTUS-Blue/1

Sukelduge helimaailma

Avastage HiFuture ALTUSega uus heliajastu! 10-vatise võimsuse ja täiustatud 40 mm draiveritega kõlar edastab heli uskumatu selguse ja rikkalike detailidega. Nüüd saate kogeda oma lemmikmuusikat täiesti uuel viisil, kuulda nüansse ja peensusi, mida te varem ei märganud. Kas soovite terve ruumi heliga täita? Kombineerige kaks ALTUS kõlarit ja looge võimas ja ruumikas heli, mis võlub iga kuulaja.

HiFuture/ALTUS-Blue/8

Rääkige telefonis vabalt

HiFuture ALTUS kõlaril on sisseehitatud mitmesuunaline mikrofon, nii et saate mugavalt teha käed-vabad telefonikõnesid. Tuleb vaid nutitelefon Bluetoothiga kõlariga siduda, mis tagab stabiilse ja kiire ühenduse kuni 10 meetri kaugusel!

HiFuture/ALTUS-Blue/6

Kuni 8 tundi muusika taasesitust

Nüüd saate nautida oma lemmikmuusikat kõikjal, kus olete, ilma et peaksite oma lõbu katkestama. Kõlar on varustatud 1000 mAh akuga, mis võimaldab ühe laadimisega kuni 8 tundi taasesitust. Veelgi enam, ooterežiimis võib see kesta kuni 300 päeva. Vilkuv taustvalgus teavitab teid madalast laadimisest – laadimiseks kulub vaid 1,5 tundi.

HiFuture/ALTUS-Blue/7

Asendamatu kaaslane liikvel olles

Selle kompaktne suurus (98 x 98 x 47,5 mm) tähendab, et saate selle kõikjale kaasa võtta ja nautida suurepärast heli, kui seda vajate. Praktiline kaelapael võimaldab seda mugavalt randmel kanda või näiteks seljakoti külge kinnitada. ALTUS kõlar on ka IPX5 veekindel, nii et te ei pea muretsema juhuslike pritsmete põhjustatud kahjustuste pärast.

HiFuture/ALTUS-Blue/9
Tootja HiFuture
Mudel ALTUS
Värv Sinine
Võimsus 10 W
Andurid 40 mm
Sagedusreaktsioon 90Hz kuni 20kHz
Takistus
SPL 81 dB
SNR >= 76 dB
Bluetoothi versioon 5.3
Vahemik Kuni 10 m
Bluetoothi profiilid HFP1.7 / A2DP 1.3 / AVRCP 1.6
Aku mahutavus 1000 mAh
Tööaeg 8h
Laadimisaeg 1,5h
Ooteaeg 300 päeva
Laadimisliides USB-C
Veekindel IPX5
Mikrofon Jah
Mõõtmed 98 x 98 x 47,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles