Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HiBREW H2B 5in1 kapselkohvimasin (must)

HiBREW H2B 5in1 kapselkohvimasin (must)
Laos
  • 129.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 43.33 €
Kaubamärgid HiBREW
Kauba ID: 1459441
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kapselkohvimasin HiBREW H2B 5-in-1 (must)

Nautige hommikul kuuma ja aromaatset kohvi. HiBREW H2B kohvimasina rõhk on 19 baari ja nimivõimsus 1450 W. Lisaks ühildub see erinevat tüüpi kapslitega. Lisaks võimaldab see reguleerida joogi intensiivsust ja on varustatud 600 ml veepaagiga. See võimaldab valmistada ka jääkohvi.

Tee endale meelepärane kohv

HiBREW kohvimasin ühildub Nespresso, Dolce Gusto, Kcup kapslite ja ESE kaunadega. Võimaldab valmistada ka jahvatatud kohvi. Veelgi enam, see võimaldab teil reguleerida joogi intensiivsust 7 taseme vahel – lihtsalt nupule vajutades. Lisaks saate valmistada kohvi mahuga max. 350 ml.

Jääkohvi

HiBREW H2B võimaldab valmistada ka jääkohvi, mis sobib ideaalselt kuumadeks päevadeks. Värskendava joogi valmistamiseks vajutage toitenuppu ja hoidke seda 2 sekundit all. Seejärel määrake intensiivsus ja vajutage kohvi valmistamise alustamiseks spetsiaalset nuppu.

Maitsev kohv 40 sekundiga

HiBREW H2B kohvimasina võimsus on 1450 W ja rõhk 19 baari. Lisaks kuumeneb see kiiresti ja sellel on temperatuuri reguleerimise funktsioon, nii et võite olla kindel selle täielikus ohutuses. Veelgi enam, stimuleeriva espresso valmistamine võtab vaid 40 sekundit.

Läbimõeldud disain

Seade on loodud nii, et selle kasutamine oleks mugav ja ohutu. Espressomasin on varustatud tilgaalusega, mida saab kergesti puhastada. Käepide on valmistatud roostevabast terasest ja kaetud vasega ning veepaak on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis ei sisalda kahjulikku BPA-d. Lisaks sobib kohvimasina kaasaegne disain suurepäraselt peaaegu iga köögi interjööri.

Kaasas

  • kohvimasin
  • adapter jahvatatud kohvi jaoks
  • adapter Dolce Gusto kapslite jaoks
  • adapter Nespresso kapslite jaoks
  • adapter ESE kottide jaoks
  • adapter Kcup kapslite jaoks
Tootja HiBREW
Mudel H2B
Värv must
Hinnatud jõud 1450 W
Surve 19 baari
Veepaagi maht 600 ml
Nimipinge

220–240 VAC, 50/60 Hz

110–127 VAC, 60 Hz

Kaal 2,8 kg
Mõõtmed 245 x 110 x 245 mm
Ühilduvus kapslid: Nespresso, Dolce Gusto, Kcup, ESE kotikesed

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles