Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HiBREW H1A 1450W 3in1 kapselkohvimasin

HiBREW H1A 1450W 3in1 kapselkohvimasin
Laos
  • 105.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 35.33 €
Kaubamärgid HiBREW
Kauba ID: 1457063
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kapselkohvimasin 4-in-1 HiBREW H1A

Nüüd saate hõlpsalt valmistada maitsvat aromaatset kohvi. HiBREW H1A rõhk on 19 baari, tänu oma tehnoloogiale soojeneb see kiiresti ja hoiab stabiilset temperatuuri. See on väga vaikne ja lihtne kasutada. Masin ühildub Nespresso ja Dolce Gusto kapslitega, samuti ESE kotikestega ning sellega saab valmistada ka jahvatatud kohvi. Ergutav espresso? Või maitsev Americano? Valik on sinu!

Kohvi nii, nagu sulle meeldib

Alusta oma päeva tassikese lemmikkohviga. Universaalne HiBREW kohvimasin ühildub Dolce Gusto ja Nespresso kapslitega. Võimaldab valmistada ka jahvatatud kohvi. Joogi suurust saab reguleerida ka lihtsalt vastavat nuppu vajutades ja all hoides. HiBREW abil on lihtne valmistada täpselt sellist kohvi, mis teile meeldib. Väike ja tugev? Või suur, aga veidi nõrgem? Sina otsustad!

19 batooni – laitmatu maitse

Sa ei pea enam kohvikusse minema, kui tahad sametist aromaatset kohvi. HiBREW abil saate seda otse kodus küpsetada! H1A rõhk on kuni 19 baari. See võimaldab teil oma ubadest maksimumi võtta. Maitsev maitse ja hämmastav aroom – avastage, kui maitsev võib olla kodune kohv! Valmistage sõpradega kohtumiseks kosutav espresso või sametine Americano.

Kiire kuumutamine maitsvate kuumade jookide jaoks

HiBREW H1A kohvimasin on varustatud pikendatud roostevabast terasest küttekehaga, mis koos Thermoblock tehnoloogia ja täpse temperatuurianduriga tagab stabiilse soojapidavuse. Nii võid olla kindel, et sinu kohv on piisavalt kuum (üle 88°C). Lisaks kuumeneb masin väga kiiresti. Kohvi pole vaja kaua oodata: HiBREW-ga on teie espresso valmis vaid 40 sekundiga!

Mugav

Autoga sõitmine on ülimalt lihtne. Lihtsalt täitke mahuti veega ja asetage kapsel või jahvatatud kohv sobivasse kohta. Seejärel pole vaja teha muud, kui valida joogi suurus. Ja ongi kõik – olete palju lähemal tassile kuumale aromaatsele espressole! Masin on ka üllatavalt vaikne – selle helitase on vaid umbes 68dB. Masina veepaak on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis ei sisalda kahjulikku BPA-d.

Bränd HiBREW
Mudel H1A
Surve 19 baari
Nimipinge 220–240 VAC, 50/60 Hz
Hinnatud jõud 1450 W
Kaal 3 kg
Mõõtmed 260x260x110 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles