Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HiBREW CM1179_EU Türgi kohvimasin

HiBREW CM1179_EU Türgi kohvimasin
Laos
  • 56.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19 €
Kaubamärgid HiBREW
Kauba ID: 1457068
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Türgi kohvimasin HiBREW

Kas teile meeldib Türgi kohvi omapärane ja tugev maitse? Väike HiBREW kohvimasin muutub teie köögis asendamatuks! Selle abiga saate hõlpsalt valmistada kuuma aromaatse joogi. Roostevabast terasest kütteelement tagab kiire soojenemise ning spetsiaalne LED indikaator näitab masina olekut. Kohvimasinaga on kaasas ka kerge eemaldatav kohvikann.

Lõhnav Türgi kohv

Traditsioonilist Türgi kohvi on kogu maailmas tuntud juba sadu aastaid. Sellel on iseloomulik, rikkalik maitse ja suurepärane aroom. HiBREW kaubamärgiga kohvimasin muudab Türgi kohvi valmistamise kodus lihtsaks! Masin kuumeneb väga kiiresti ja võimaldab tänu oma funktsioonidele ubadest maksimaalset kasu saada. Kruusi kosutavat aromaatset jooki ei pea kaua ootama!

Lihtne kasutada

Kohvimasinat on äärmiselt lihtne kasutada. Lihtsalt valage kohv karahvinisse ja täitke see veega, jälgides, et te ei ületaks joont MAX. Seejärel asetage kann masinasse, ühendage see vooluvõrku ja vajutage selle käivitamiseks nuppu. Kui kohv on valmis, seiskub masin automaatselt ja LED-indikaator kustub. Lisaks jälgib veetaset spetsiaalne sond.

Eemaldatav pott

Türgi kohvi joomine on muutunud veelgi nauditavamaks. Masinaga on kaasas eemaldatav kann mahutavusega 250 ml. Võite selle näiteks lauale panna ja igal ajal selleni jõuda, et endale kuuma jooki valada. Mugav käepide muudab selle kasutamise mugavaks. Kann on ühtaegu väga kerge ja vastupidav. See teenib teid ustavalt pikka aega!

Bränd HiBREW
Mudel CM1179_EC
Kannu mahutavus 250 ml
Mõõtmed 280x145 mm
Värv Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles