Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HHOGene GPods TWS kõrvaklapid, ANC, RGB (valge)

HHOGene GPods TWS kõrvaklapid, ANC, RGB (valge)
Laos
  • 86.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 29 €
Kaubamärgid HHOGene
Kauba ID: 1459048
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TWS HHOGene GPods RGB kõrvaklapid (valged)

Valige täiuslik kombinatsioon kvaliteetsest helist ja ainulaadsest stiilist. HHOGene Gpods on ainulaadsed kõrvaklapid kohandatava dünaamilise RGB-valgustusega. Kohandage neid lihtsalt oma maitse järgi ja andke neile ainulaadne välimus! Nautige fantastilist heli 10 mm draiveritega ja vähendage müra ANC abil. Tähelepanu väärib ka kuni 5-tunnine aku tööiga ning Bluetooth 5.2 kaudu ühenduse loomise võimalus.

Ainulaadne stiil - kuni 300 000 värvi

Vaadake kerget tantsu oma lemmiklaulude taktis. GPod-id on varustatud dünaamilise taustvalgustusega, mille heledust ja värvi saate spetsiaalse rakenduse abil oma maitse järgi kohandada. Saadaval on mitmeid huvitavaid teemasid, samuti on võimalus valitud varjund keskkonnast jäädvustada. Teie käsutuses on ka värviratas. Valige endale kõige sobivamad seaded, lülitage sisse oma lemmikesitusloend ja nautige dünaamilisi efekte! Samuti saate kohandada kõrvaklappide ümbriseid veelgi huvitavamate visuaalsete efektide saamiseks (lisaümbrised müüakse eraldi).

Hämmastav heli

GPodidega avastate taas muusika võlu. Kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 10 mm draiveritega ning toetavad AAC ja SBC helikoodekeid. Lisaks on need häälestatud nii, et need edastaksid loomulikku, rikkalikult detailirohket ja täiuslikult tasakaalustatud heli. Sügav, soe bass, magusad keskmised ja selged, karged kõrged helid panevad teie lemmiklaulud kõlama paremini kui kunagi varem!

ANC müra vähendamine

Väsinud tüütust mürast? Kas teid ärritavad kaasreisijate valjuhäälsed vestlused rongis või bussis? GPod-id võimaldavad teil unustada tarbetu müra ja keskenduda oma lemmiklauludele või taskuhäälingusaadetele! Kõrvaklapid toetavad ANC aktiivset mürasummutustehnoloogiat, nii et need suudavad soovimatu taustmüra summutada kuni 25 dB võrra. Nüüd on oluline vaid sina ja sinu muusika!

Bluetooth 5.2

Ühendusprobleemid on minevik. Kõrvaklapid toetavad usaldusväärset Bluetooth 5.2, et saaksite nautida kiiret ja stabiilset andmeedastust. Enam pole kehva signaali kvaliteeti ja viivitusi! Veelgi enam, GPod-id kasutavad spetsiaalseid LAP-antenne, mis on oluliselt suurendanud sideulatust. Te ei pea enam muretsema, et telefoni juurest eemaldumisel edastus katkeb!

Pikk tööaeg - kiire laadimine

Kuulake oma lemmikesitusloendeid nii palju kui soovite. Täielikult laetud GPod-id suudavad esitada muusikat kuni 5 tundi, kui te ei kasuta mürasummutust ja ANC-valgustust, või kuni 3 tundi, kui need sisse lülitate. Lisaks võib kaasasolev ümbris pikendada seda aega ligikaudu 20 tunnini. Kõrvaklapid toetavad ka kiirlaadimist – vaid umbes 10 minutist piisab, et pakkuda veel 2 tundi kasutust.

Loodud teie mugavuse huvides

Kõrvaklapid on ülimalt kerged ja mugavad – sobivad ideaalselt kõrvadesse ega kuku neist välja. Need on ka IPX4 veekindlad. Seega ei pea te muusika kuulamist lõpetama, kui lähete trenni või lahkute majast vihma käes – veepiisad või higi ei ole neile ohtlikud! Lisaks tuvastavad GPod-id, kas need on teie kõrvades. Ärge muretsege oma lemmikosa või podcasti huvitava osa pärast! Samuti leiate 4 paari vahetatavaid otsikuid (XS, S, M ja L), et saaksite kõrvaklappe veelgi paremini oma vajaduste ja harjumustega kohandada.

Mugav

Kõrvaklappide juhtimiseks ei pea te enam iga kord oma nutitelefoni järele sirutama. GPodil on sisseehitatud puuteplaadid, mis võimaldavad mugavalt taasesitust peatada ja jätkata, kõnele vastata, kõne katkestada, kõnest keelduda, lugu vahetada, taustvalgustust sisse või välja lülitada ning taasesitusrežiimi valida. Kas soovite rohkem funktsioone? Kasutage spetsiaalset HHOGene rakendust, mis pakub juurdepääsu paljudele huvitavatele valikutele.

Kasti

  • Kõrvaklapid
  • Laadimiskarp
  • 4 paari vahetatavaid otsikuid (XS, S, M ja L, üks paar juba kõrvaklappidesse paigaldatud)
  • Laadimiskaabel (USB-A/USB-C)
  • Kasutusjuhend
Bränd HHOGene
Nimi HHOGene GPods RGB
Mudel GLA001 VALGE
Värv Valge
Bluetooth 5.2
Vahemik Kuni 10 m
Heli kodekid SBK, AAK
Juht 10 mm
Takistus 32 oomi
ANC Kuni 20-25dB
Töötunnid ANC-funktsioon ja taustvalgustus välja lülitatud: u. 5h (kõrvaklapid) + 20h (ümbris);
ANC-funktsioon sees, taustvalgustus välja lülitatud: u. 4 tundi;
ANC väljas, taustvalgustus sees: u. 4 tundi;
ANC-funktsioon ja taustvalgustus sisse lülitatud: u. 3 tundi;
Kõrvaklappide aku mahutavus 45 mAh
Korpuse aku mahutavus 600 mAh
Laadimisaeg u. 1,5 tundi
Laadimisport USB-C
Veekindel IPX4
Taustvalgus RGB LED
Rakendus HHOGene
Ühilduvus iOS 10.0/Android 6.0
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat IPX4

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles