Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hewlett Packard Enterprise Proliant Microserver Gen10+ V2 Server Ultra Micro Tower Intel Xeon 2,8 Ghz 16 Gb Ddr4-Sdram 180 W

  • 1 159.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 386.66 €
Kauba ID: 1640667
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kas olete väike kontor, kodukontor või harukontoriga väikeettevõte, kes soovib luua oma kontorile kohandatud lahendust?

HPE ProLiant MicroServer Gen10 Plus v2 server pakub taskukohase hinnaga kompaktset, kuid võimsat algtaseme serverit, mida saate kohandada kohapealsete või hübriidpilvevõimaluste jaoks. Sellel on sama kompaktne kuju nagu eelmisel versioonil ja seda saab paigutada tasapinnaliselt või vertikaalselt, olenevalt ruumist. Intel® Xeon® E protsessor ja Intel® Pentium® Gold protsessoriseeria loovad arvutisse arvutusjõudluse, turvalisuse ja kaughalduse HPE iLO silikoonjuurega usaldusväärsuse abil. Koos muude täiustustega, nagu 4 x 1GbE pardal olevad NIC-id ja USB 3.2 Type-A Gen2, pole HPE ProLiant MicroServer Gen10 Plus v2 serveris midagi väikest.

Funktsioonid

Mikro- ja mitmekülgsem, kuid veelgi võimsam
- HPE ProLiant MicroServer Gen10 Plus v2 serveri mõõtmed on 4,68 tolli (11,89 cm) ja selle saab paigutada kas horisontaalselt või vertikaalselt, et see sobiks erinevate klientide tööruumidega.
- Intel® Xeon® E protsessori kuni nelja tuuma ja kuni 64 GB 3200 MT/s DDR4 ECC UDIMM-i toiteallikana pakub see väikeettevõtte rakenduste jaoks paremat jõudlust.
- HPE iLO 5 standard ja põhifunktsioonid (valikuline), kaugseire, taastamine ja hooldus on nüüd saadaval.1 Seda toetab valikulise iLO lubamiskomplekti installimine, mis sisaldab HPE iLO spetsiaalset porti. Toetatud on ka HPE InfoSight ja HPE OneView.
- Neli sisseehitatud võrguporti tagavad väikeettevõtete klientide võrgustamisvajadused. Valikulised 1GbE ja 10GbE BASE-T ja SFP+ standup lisakaardid on toetatud neile, kes vajavad enamat.

Turvauuendused
- HPE ProLiant MicroServer Gen10 Plus server v2 server on üks meie tööstusstandarditest serveritest, mille peamine püsivara on otse kogu serveri elutsükli jooksul sisseehitatud räni turvakaitsesse, alustades Silicon Root of Trust'ist.
- Turvaline taastamine võimaldab serveri püsivaral pärast rikutud koodi tuvastamist taastada viimase teadaolevalt hea oleku või tehaseseaded.
- Usaldusväärse platvormi mooduliga (TPM) on saadaval täiendavad turbevalikud, et vältida volitamata juurdepääsu serverile ja salvestada usaldusväärselt serveri autentimiseks kasutatud artefakte.

Valdkonna juhtivad teenused ja juurutamise lihtsus
- HPE ProLiant MicroServer Gen10 Plus v2 serveriga on kaasas HPE Pointnext Servicesi täielik teenuste komplekt, mis tagab kindlustunde, vähendab riske ning aitab teil realiseerida paindlikkust ja stabiilsust.
- HPE Pointnext Services lihtsustab IT-teekonna kõiki etappe. Nõustamis- ja professionaalsed teenused mõistavad klientide väljakutseid ja kavandavad täiustatud lahendusi. Professionaalsed teenused võimaldavad lahenduste kiiret juurutamist ja operatiivteenused pakuvad pidevat tuge.
- Operatiivteenuste all pakutavad teenused hõlmavad järgmist: HPE GreenLake Flex Capacity, HPE Datacenter Care, HPE infrastruktuuri automatiseerimine, HPE Campus Care, HPE proaktiivsed teenused ja mitme tarnija katvus.
- HPE IT-investeerimislahendused aitavad teil muutuda digitaalseks ettevõtteks IT-ökonoomikaga, mis on kooskõlas teie ärieesmärkidega.
- Muutke serveri juurutamine lihtsaks kohandatud RAID-i ja seadistamise abil HPE Intelligent Provisioning ja automaatse intelligentse RAID-iga HPE Rapid Setupiga.
Omadused
Andmekaitse 2x DIMM
Brändi nimi Hewlett Packard Enterprise
Brutokaal (pakk, kg) 1.29
CPU konfiguratsioon (max) 1
DisplayPortide kogus 1
Emaplaadi kiibistik Intel C252
Etherneti LAN Jah
Etherneti LAN (RJ-45) pordid 4
Etherneti liidese tüüp Gigabit Ethernet
Garantii 1
HDD liides TUNNID
Hot-Plugi tugi Ei
Intel 64 Jah
Intel VT-x koos laiendatud lehetabelitega (EPT) Jah
Inteli tarkvaravalve laiendused (Intel SGX) Jah
Inteli usaldusväärne täitmistehnoloogia Jah
Inteli virtualiseerimistehnoloogia (VT-x) Jah
Inteli virtualiseerimistehnoloogia suunatud sisendi/väljundi jao Jah
Jõudeolekud Jah
Käivitage Disable Bit Jah
Kaughaldus iLO 5 ASIC
LAN-kontroller
Maksimaalne salvestusmaht 16
Maksimaalne sisemälu 64
Mälu kella kiirus 3200
Mälu paigutus (pesad x suurus) 1 x 16
Netokaal (toode, kg) 0,99
Operatsioonisüsteem installitud Ei
Optilise draivi tüüp Ei
Protsessori mudel E-2314
Protsessori perekond
Protsessori sagedus 2.8
Protsessori tootja Intel
Protsessori tuumad 4
Protsessori vahemälu 8
Protsessori võimendussagedus 4.5
RAID tasemed 0
Raidi tugi Jah
Salvestusruum max. 1
Šassii tüüp Ultra Micro Tower
Sisemälu 16
Sisemälu tüüp DDR4-SDRAM
Täiustatud Intel SpeedStep tehnoloogia Jah
Toetatud HDD suurused 3.5
Toetatud kõvaketaste arv 4
Toote kõrgus 11.89
Toote laius 24.5
Toote sügavus 24.5
Turbo kella kiirus 180
Ühilduvad operatsioonisüsteemid Microsoft Windows Server 2019: Essentials, standard, andmekeskus, Hyper-V Microsoft Windows Server 2022: Essentials, standard, andmekeskus Red Hat Enterprise Linux (RHEL): 8.4 (64-bitine, sisaldab KVM) VMware vSphere: 7.0 U3
Üleliigse toiteallika (RPS) tugi Ei
USB 2.0 portide kogus 1
USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) A-tüüpi portide arv 3
USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) A-tüüpi portide arv 2
VGA (D-Sub) portide arv 1

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles