Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hewlett Packard Enterprise HPE StoreFabric SN1100Q 16Gb kahe pordiga kiudkanaliga hostsiini adapter

Hewlett Packard Enterprise HPE StoreFabric SN1100Q 16Gb kahe pordiga kiudkanaliga hostsiini adapter
Laos
  • 700.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 233.66 €
Kauba ID: 1635131
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kas otsite suure ribalaiusega HBA-lahendust, mis vastaks üha suureneva serveri virtualiseerimise ja konsolideerimise nõuetele? Kas teil on raske realiseerida oma serveri kogu ribalaiuse potentsiaali, mis töötab intensiivselt sisend-/väljundrakendusi?

HPE StoreFabric SN1100Q 16 Gb hostsiini adapterid pakuvad kaks korda paremat I/O jõudlust kui 8 Gb HBA-d, see viib salvestusvõrgu jõudluse ja tõhususe järgmisele tasemele. Need võimaldavad kiiret salvestamist ja kriitilise teabe hankimist suure ribalaiusega pilverakenduste ja salvestusmahukate rakenduste (nt varundamine, andmebaasitehingud ja rikasmeedia) kasutamisel. SN1100Q 16 Gb HBA tooted, mis on loodud virtuaalmasinate suurema tiheduse ja ribalaiuse nõuete jaoks, võimaldavad rohkematel rakendustel ja virtuaalmasinatel töötada ühes serveris ja pordis, mille tulemuseks on väiksem kaabeldus.

SN1100Q 16 Gb HBA-d on tagasiühilduvad 8 Gb ja 4 Gb võrkudega ning kaitsevad teie praeguseid ja tulevasi IT-investeeringuid.


Suure jõudlusega kiudkanaliga hostbussi adapterid
HPE StoreFabric SN1100Q 16 Gb hostsiini adapterid pakuvad kaks korda paremat I/O jõudlust kui 8 Gb Fibre Channel (FC) HBA-d.
Üleminek 16 Gb tehnoloogiale pakub virtualiseeritud keskkondades võimsamate serverite ja andmemahukate rakenduste jaoks vajalikku infrastruktuuri.
Kui kasutate salvestusmahukaid rakendusi, nagu varundamine/taastamine, andmebaasitehingud, virtualiseerimine ja rikasmeedia, võimaldab täiustatud I/O jõudlus andmete kiiremat salvestamist ja hankimist.

Suur jõudlus ja täiustatud võimekus kriitilise töökoormuse ja kõrge SLA keskkondade jaoks
HPE StoreFabric SN1100Q 16Gb Fiber Channel Host Bus Adapters toetab N_Port ID virtualiseerimist (NPIV) ja tööstusstandarditel põhinevat klassispetsiifilist juhtimist (CS_CTL) ning pakub täielikku teenuse kvaliteeti (QoS).
Pakub 16 Gbps liinikiirust füüsilise pordi kohta ja suurendab virtuaalmasinate (VM-ide) arvu iga füüsilise HBA pordi kohta, mida saab toetada.
Täiustatud diagnostikavõimalused, kui neid kasutatakse koos HPE StoreFabric B-seeria FC lülititega, võivad vähendada tõrkeotsingut ja seisakuid, toetades selliseid funktsioone nagu D-pordi diagnostika, lingikaabli majakas (LCB), lugemisdiagnostika parameetreid (RDP), täiustatud FDMI, FC Ping ja FC Trace Route.
Andmekeskuse administraatorid ei pea muretsema virtualiseeritud serverite mitme päringu pärast, mis võivad potentsiaalselt konflikte tekitada.

Täiendav ribalaius
HPE StoreFabric SN1100Q 16Gb hostsiiniadapterid võimaldavad IT-osakondadel vähemaga rohkem ära teha: vähem riistvara, vähem võimsust, vähem jahutust, vähem personali ja väiksemat eelarvet.
Nad optimeerivad olemasolevaid ressursse, juurutades tõhusad adaptiivsed serverilahendused.
Suurendage füüsilisi ressursse konsolideerimise ja virtualiseerimise kaudu.
Omadused
Brändi nimi Hewlett Packard Enterprise
Brutokaal (pakk, kg) 0,36
Garantii 1
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 85176990
Hosti liides PCI Express
Maksimaalne andmeedastuskiirus 16000
Netokaal (toode, kg) 0,26
Sisemine Jah
Toote kõrgus 11.43
Toote laius 30.48
Toote sügavus 21.59
Ühendused (2) Fiber
Ühenduvustehnoloogia Ühendatud

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles