Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hewlett Packard Enterprise HP 32GB (1x32GB) Quad Rank x4 DDR4-2133 CAS-15-15-15 vähendatud koormusega mälukomplekt

Hewlett Packard Enterprise HP 32GB (1x32GB) Quad Rank x4 DDR4-2133 CAS-15-15-15 vähendatud koormusega mälukomplekt
Laos
  • 56.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19 €
Kauba ID: 1633093
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kas teie HP ProLiant Serveri seeria jaoks usaldusväärse DRAM-mälu leidmine andmekeskuses on suur väljakutse? Kui valite HP SmartMemory, saate sama kõrge kvaliteedi, töökindluse ja enesekindluse nagu teie HP ProLiant Gen9 Serveri seeriaga. DRAM-i kvaliteet ja töökindlus on praegu olulisemad kui kunagi varem. Valdkonna suundumused, nagu serverite virtualiseerimine, pilvandmetöötlus, suurte andmebaasirakenduste kasutamine ja suure jõudlusega andmetöötlus, on kõik suurendanud vajadust suurema töökindluse ja tööajaga suurema mälumahu järele. HP SmartMemory on HP ProLiant Gen8 serverites kasutusele võetud ainulaadne tehnoloogia, mis avab teatud funktsioonid, mis on saadaval ka Gen9 serverites ainult HP kvalifitseeritud serveri mäluga. HP SmartMemory võimaldab ProLiant Gen9 süsteemidel usaldusväärselt tuvastada ja kontrollida, kas installitud mälu on läbinud ranged HP kvalifitseerimis- ja testimisprotsessid. Ja kuna mälu on autentitud, saate süsteemi ROM-i kaudu lubada laiendatud mälu jõudlusfunktsioone.

Pakub paremaid tulemusi kui konkurents.
HP DDR4 SmartMemory Gen9 serveritele pakub 14% paremat jõudlust rack- ja tornserverites. [1] . Gen9 serverite DDR4 SmartMemory jõudlus on HP BladeSystemi korpustes 33% parem. [2] . HP SmartMemory võimaldab HP ProLiant Gen9 Server seerial usaldusväärselt tuvastada ja kinnitada, et installitud mälu on läbinud range HP kvalifitseerimise ja testimise. See tähendab, et saate optimaalse ja usaldusväärse jõudluse tagamiseks ehtsa HP kvalifitseeritud mälu. Kinnitab, et teie mälu on testitud ja jõudlus on häälestatud spetsiaalselt teie HP ProLiant serverite jaoks. Enamik kolmanda osapoole mälumüüjaid lihtsalt ei tee seda või pole võimelised platvormi tasemel testima. HP SmartMemory hangitakse ainult 1. taseme DRAM-i tarnijatelt. Kui seda kasutatakse koos HP OneView'ga, võimaldab SmartMemory tõrkete ennustamise võimalusi. Kui mõnes DIMM-is ilmnevad võimalikud probleemid, annab HP OneView teile sellest ette teada, et saaksite lasta DIMM-i garantii alusel välja vahetada, enne kui see ebaõnnestub.

Väiksem energiatarve.
HP DDR4 SmartMemory võimsus on 37% väiksem kui DDR3 sama kiiruse juures. [3] . DDR4 SmartMemory võimaldab väiksemat DIMM-i vahekaugust, võimaldades odavamat protsessori jahutit.
Seisakuaja vähendamine ja parema keskkonnakogemuse pakkumine teie andmekeskuses.
HP DDR4 SmartMemory pakub 1% vähem mäluga seotud katkestusi. Väiksema energiatarbega DDR4 SmartMemory vajab väiksemat ventilaatori võimsust ja pakub paremat akustikat.
Omadused
Brändi nimi Hewlett Packard Enterprise
Brutokaal kinnitatud 0,046
CAS-i latentsus 15
Garantii 1
JNE Jah
Komponent jaoks PC/server
Kõrgus kinnitatud 3.7
Laius kinnitatud 18.4
Mälu edetabel 4
Mälu kella kiirus 2133
Mälu paigutus (moodulid x suurus) 1 x 32
Mälu vormitegur 288-kontaktiline DIMM
Netokaal (toode, kg) 0,036
Sisemälu 32
Sisemälu tüüp DDR4
Sügavus kontrollitud 7.7
Toetatud Linuxi operatsioonisüsteemid Jah
Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid Jah

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles