Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hewlett Packard Enterprise HP 0x1x8 G3 KVM konsooli lüliti, 8 serveriporti, CAT5, 256 serverit (max)

Hewlett Packard Enterprise HP 0x1x8 G3 KVM konsooli lüliti, 8 serveriporti, CAT5, 256 serverit (max)
Laos
  • 1 504.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 501.66 €
Kauba ID: 1894407
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Teadmised on HPE KVM-iga võim. Kas otsite lihtsat ja intuitiivset lahendust, mis võimaldab teil oma andmekeskuses olevatele serveritele juurde pääseda ja neid hallata? HPE KVM-i analoogkonsooli lülitid võimaldavad ühe kasutajaliidese kaudu vaadata ja hallata kuni 256 rackmount serverit.

KVM-i analoogkonsooli lülitid kasutavad kohalikku ekraanikuva (OSD) liidest, millele pääseb juurde rack-konsooli (nt HPE LCD8500) kaudu, mis pakub intuitiivseid menüüsid igale ühendatud serverile või seeriaviisiliselt hallatavale seadmele juurdepääsuks. HPE KVM-i analoogkonsooli lülitid toetavad valikulist USB-kaugjuurdepääsu võtit, mis võimaldab teil minna üle KVM-over-IP-funktsioonile, pakkudes kaugjuurdepääsu ja -haldust pardal oleva veebiliidese (OBWI) kaudu.

Saadaval 4-, 8- ja 16-pordiliste mudelitena. KVM-konsooli lüliti standardne rack-kinnitus jagab riiulikonsooliga 1U (1,75-tollist) esipaneeli riiuliruumi.

Kuid iga mudelit saab paigaldada ka "null U" profiilile, paigaldades selle riiuli külgsiinidele.
Mis on uut
KVM-konsooli liideseadapter, mis toetab USB- ja kuvapordi ühenduvust
Funktsioonid
Vaadake ja hallake kuni 256 serverit ühe kasutajaliidese kaudu
HPE KVM-i analoogkonsooli lülitid kasutavad kohalikku ekraanikuva (OSD), mis pakub juurdepääsu süsteemiga seotud teabele, nagu valitud serveri nimi, olek, sisselülitamistesti andmed ja konfiguratsioonimenüüd.
G3 mudelid toetavad valikulist USB-kaugjuurdepääsu võtit, mis võimaldab teil minna üle KVM-over-IP-funktsioonile, pakkudes kaugjuurdepääsu ja -haldust pardal oleva veebiliidese (OBWI) kaudu.
Sisaldab programmeeritavat skannimist, utiliiti, mis võimaldab teil hinnata süsteemi jõudlust, kontrollides järjestikku kõiki või kõiki konsoolilüliti kaudu hallatavaid servereid.
4-, 8- ja 16-pordilised mudelid mitme installi- ja serveriühenduse valikuga
HPE KVM-i analoogkonsooli lülitid sisaldavad kinnitusriistvara, mis toetab "Zero U" paigaldust nii standardsete IT-riiulite küljel kui ka taga, säästes teie riiulites väärtuslikku ruumi.
Toetab mitmesuguseid serveriühendusi liideseadapteritega PS/2, USB ja VT 100 jaoks (jadakonsooli tugi), samuti HPE BladeSystemsi tuge eesmise diagnostikapistiku kaudu.
Turvaline juhitavus
Volitamata kasutajate eest kaitsmiseks pakuvad HPE KVM-i analoogkonsooli lülitid turvalisuse eesmärgil paroolivalikut.
Sisaldab HPE asukohatuvastusteenuste (LDS) ja toiteotsingu teenuste (PDS) tuge, kui see on ühendatud HPE intelligentse toitejaotusseadme (iPDU) ja HPE LCD8500 1U rackmounti konsoolikomplektiga (vajalik on HPE asukohatuvastusteenuste LCD8500 komplekt).
Omadused
Brändi nimi Hewlett Packard Enterprise
Brutokaal (pakk, kg) 5.16
Garantii 1
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 85176200
Kasutajate arv 1
Kontrollitavate arvutite arv 256
Kõrgus (pakendis, cm) 18.6
Laius (pakend, cm) 29.5
Netokaal (toode, kg) 2.54
Sisseehitatud ekraan Ei
Sügavus (pakend, cm) 50.6
Toote kõrgus 16.51
Toote laius 43.8
Toote sügavus 4.36
Toote värv Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles