Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Hewlett Packard Enterprise FlexNetwork 5140 24G 4SFP+ EI lüliti

Hewlett Packard Enterprise FlexNetwork 5140 24G 4SFP+ EI lüliti
Laos
  • 2 465.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 822 €
Kauba ID: 1713634
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
HPE FlexNetwork 5140 EI Switch Series pakub skaleeritavust, kõrget saadavust ja madalat TCO-d keskmiste ja suurte ettevõtete ülikoolilinnaku võrkude juurdepääsukihis. Seeria pakub ettevõtteklassi QoS-i ja turvalisust, Hewlett Packard Enterprise Intelligent Resilient Fabric (IRF) virnastamist, staatilise kihi 3 marsruutimist ja RIP-i, mugavaid fikseeritud 10 GbE üleslingi porte, PoE+, ACL-e ja IPv6 ning tagab energiasäästu energiatõhusa Etherneti abil.

HPE FlexNetwork 5140 EI Switch Series sisaldab ka nutikat halduskeskust (SmartMC), sisseehitatud võrguhaldustööriista, mida väikesed ja keskmised võrgud saavad tsentraliseeritud haldamiseks ja toiminguteks ilma lisatasuta kasutada. Sarja saab hallata ka HPE intelligentse halduskeskuse (IMC) abil, et näha kogu teie võrku ühte vaadet.

Funktsioonid

Skaleeritavus ja kõrge saadavus
- HPE FlexNetwork 5140 EI Switch Series pakub mastaapsust ja suurendab võrgu töökindlust HPE Intelligent Resilient Fabric (IRF) tehnoloogiaga. IRF virnastamine võimaldab virtuaalseid elastseid lülituskangaid, kus kaks või enam lülitit toimivad ühe L2 lüliti ja L3 ruuterina.
- IRF virnastamine suurendab jõudlust ja töökindlust katkematu L2 kommutatsiooni ja L3 edastamisega ning vähendab töö keerukust lihtsamate, lamedamate ja paindlikumate võrkude abil.
- Neli fikseeritud üleslinki (SFP, SFP+ ja 10GBASE-T) tagavad jõudluse intensiivse ribalaiusega rakenduste jaoks.
- Linkide koondamine koos selliste protokollide toega nagu Spanning Tree/MSTP, RSTP ja Smart link tagab kõrge kättesaadavuse.

Põhjalik turvakontroll
- HPE FlexNetwork 5140 EI Switch Series toetab paindlikke autentimismeetodeid, sealhulgas 802.1X ja MAC autentimist, et tagada suurem turvalisus ja poliitikapõhine rakenduste autentimine. Kasutajapõhised juurdepääsukontrolli loendid (ACL) pakuvad identiteedipõhist turvalisust ja juurdepääsu kontrolli.
- ACL-id pakuvad IP-kihi 2–4 kihi liikluse filtreerimist, toetades samal ajal globaalset ACL-i, VLAN-i ACL-i, pordi ACL-i ja IPv6 ACL-i.
- Dünaamiline ARP-kaitse selliste funktsioonidega nagu ARP-tuvastus ja ARP-pakettide valideerimine, mis blokeerivad volitamata hostidelt pärit saateid, vältides võrguandmete pealtkuulamist või vargust.
- Tsentraliseeritud turbepoliitika haldamine ja võrgukaitse HPE intelligentse halduskeskuse (IMC) lõppkasutaja sissepääsu domineerimise (EAD) abil, mis integreerib turvapoliitikad, võrgu juurdepääsu kontrolli ja juurdepääsuõiguse kontrolli poliitikad, et moodustada koostööl põhinev turvasüsteem.
- Suurendage turvalisust juurdepääsumeetodite (CLI, GUI või MIB) krüptimisega SSHv2, SSL-i ja/või SNMPv3 ning muude funktsioonide, sealhulgas DHCP-kaitse, IP-allika valvuri ja RADIUS/HWTACAS-i kaudu.

Lihtsustatud juhtimine
- HPE FlexNetwork 5140 EI lülitite seeriat saab sujuvalt hallata HPE intelligentse halduskeskuse (IMC) abil, et tagada täielik võrgu läbipaistvus koos järjepideva võrgukogemusega tervikliku konfiguratsiooni, vastavuse ja poliitikahalduse kaudu.
- Toetab SmartMC-d, sisseehitatud võrguhaldustööriista veebipõhise GUI-ga, et lihtsustada toiminguid ja hõlbustada tsentraliseeritud haldust. See pakub selliseid funktsioone nagu konfiguratsiooni varundamine, tarkvara versioonihaldus ja sujuv lüliti asendamine.
- RMON ja sFlow pakuvad täiustatud seire- ja aruandlusvõimalusi statistika, ajaloo, häirete ja sündmuste jaoks.

Täiustatud teenuse kvaliteet
- HPE FlexNetwork 5140 EI Switch Series toetab täiustatud klassifikaatoril põhinevat QoS-i, mis rühmitab liikluse mitme vaste kriteeriumi alusel kihi 2 ja 3 teabe põhjal. See rakendab QoS-i eeskirju, nagu prioriteeditaseme ja kiiruse piirangu määramine valitud liiklusele pordis, VLAN-is, või kogu lüliti.
- Pakub liikluse prioriseerimist koos toetatud ummikutoimingutega, mille hulka kuuluvad: range prioriteediga (SP) järjekord, kaalutud ringkatse (WRR), kaalutud juhuslik varajane tuvastamine (WRED) ning SP+WRR ja liiklusjärelevalve koos pühendunud juurdepääsumäära (CAR) ja liinikiirusega.
- Vähendage soovimatut võrguliiklust leviedastuse juhtimise ja leviedastuskiiruse piiramisega, et vähendada soovimatut võrguedastusliiklust.
Omadused
10G tugi Jah
Autentimine MAC-põhine autentimine
Autentimise tüüp HWTACACS
Automaatne MDI/MDI-X Jah
Automaatne tuvastamine Jah
Brändi nimi Hewlett Packard Enterprise
Brutokaal (pakk, kg) 2.5
DHCP funktsioonid DHCP server
Edastage tormikontroll Jah
Energiatarve (max) 24
Faksimine 16384
Fookuskaugus 256
Füüsiline virnastamine (ühikud) 9
Garantii 1
HDMI liidese tüüp 1 U
IGMP nuhkimine Jah
IPv4 FIB-kirjed 512
IPv6 FIB-kirjed 256
Jumbo raamide tugi Jah
Juurdepääsuloend (ACL) Jah
Kattepuu protokoll Jah
Konsooli port RJ-45
Kuvamise tehnoloogia 128
Läbilaskevõime 96
Ladustamise suhteline õhuniiskus (HH) 5-95
Latentsus (1 Gbps) 5
Latentsus (10 Gbps) 3
Linkide liitmine Jah
Marsruutimise protokollid OSPF
Max ooteaeg AC
Multisaate tugi Jah
Netokaal (toode, kg) 2.4
Nimikaal SDRAM
Põhiline ümberlülitus RJ-45 Etherneti portide arv 24
Põhilised RJ-45 Etherneti pordi tüübid Gigabit Ethernet (10/100/1000)
Pordi peegeldamine Jah
Rack-kinnitus Jah
Säilitustemperatuur (TT) -40-70
SFP+ moodulipesade arv 4
Sisemälu 512
Täisdupleks Jah
Teenusekvaliteedi (QoS) tugi Jah
Toide Etherneti kaudu (PoE) Ei
Toiteplokk kaasas Jah
Töö suhteline õhuniiskus (HH) 10-90
Toote kõrgus 4.36
Toote laius 44
Toote sügavus 16
Töötemperatuur (TT) -5-45
Vahelduvvoolu sisendpinge 100-240
Vahelduvvoolu sisendsagedus 50-60
Vaheta kihti L3
Veebipõhine haldus Jah
Virnastatav Jah
VLAN tugi Jah
Voolu juhtimise tugi Jah
Võrgustiku standardid IEEE 802.1AX
Woofer Hallatud

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles