Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Helikaabel 3,5 mm minipistik Vention BAWBI 3m must

Helikaabel 3,5 mm minipistik Vention BAWBI 3m must
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806304
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention Micro Jack 3,5 mm kuni Micro Jack 3,5 mm kaabel - 3 m

Tänapäeva maailmas on helikvaliteet meie igapäevaelus ülimalt oluline, olgu selleks siis lemmikmuusika saatel lõõgastumiseks, lähedastega telefonivestluseks või filmi vaatamiseks. Vention Micro Jack 3,5 mm kuni 3,5 mm Micro Jack kaabel – 3 m ühendab tehnoloogia ja tähelepanu väikseimatele detailidele, tagades suurepärased akustilised kogemused.

Emailitud vasesüdamik

Iga kaabli süda on selle tuum. Vention Micro Jack 3,5 mm kaablil on emailitud vasest südamik, mis tagab suurepärase juhtivuse, mille tulemuseks on puhas ja moonutusteta heliedastus. Vask ei ole mitte ainult väga juhtiv, vaid ka vastupidav, tagades kaabli pikaealisuse.

TPE väliskest ja puuvillane põimitud kilp

Kaitse ja vastupidavus on sama olulised kui juhtivuse kvaliteet. Sellel igapäevaseks kasutamiseks mõeldud kaablil on TPE väliskest, mis lisab paindlikkust ja vastupidavust mehaanilistele kahjustustele. Lisaks ei suurenda puuvillane punutud kilp mitte ainult kaabli vastupidavust, vaid annab sellele ka elegantse ja kaasaegse välimuse.

Hi-Fi heli

Helikvaliteet on iga helihuvilise jaoks ülioluline omadus. Tänu täiustatud disainile ja kvaliteetsetele materjalidele edastab Ventioni kaabel Hi-Fi heli. See tähendab, et võite oodata selget ja sügavat heli, mis taasesitab tõetruult iga noodi nüansse.

Bränd Vention
Mudel BAWBI
Värv Must
Pikkus 3 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles