Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HDMI (emane)-HDMI (emane) adapteri tuulutus AIRB0, 4K, 60Hz (must)

HDMI (emane)-HDMI (emane) adapteri tuulutus AIRB0, 4K, 60Hz (must)
Laos
  • 10.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 3.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1460129
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HDMI (emane) ja HDMI (emane) adapter Vention AIRB0, 4K, 60 Hz (must)

Vention AIRB0 HDMI-HDMI adapter on oluline tööriist kõigile, kes hindavad kõrgeima kvaliteediga videot ja heli. Toetades 4K eraldusvõimet 60 Hz juures, tagab see sujuva ja organiseeritud meediumi taasesituse. Ühilduvus mitme seadmega muudab selle mitmekülgseks lahenduseks erinevatele vajadustele. Lisaks välistab heli ja video sünkroonimine vajaduse täiendava helikaabli järele. Selle tulemusena loob Vention AIRB0 adapter tõeliselt mugava kodukinokogemuse.

Veneetsia/AIRB0/1

Läbimõeldud disain

Vention AIRB0 HDMI-HDMI-adapteril on ergonoomiline disain mugavuse ja kasutusmugavuse tagamiseks. Selle liides on spetsiaalselt loodud signaali stabiilsuse tagamiseks, mis tagab katkematu ja kvaliteetse video- ja heliedastuse. Lisaks on see adapter kulumis-, oksüdatsiooni- ja roostekindel, muutes selle äärmiselt vastupidavaks.

Veneetsia/AIRB0/2

Suurepärane kvaliteet

Vention AIRB0 on kvaliteetne adapter, mis toetab 4K eraldusvõimet 60 Hz juures. Tänu suurele ühilduvusele sülearvutite, arvutite ja teleritega on see asendamatu vahend kvaliteetse video ja heli edastamiseks. Lisaks hoiab see heli ja video sünkroonis, tagades sujuva ja organiseeritud meediaesituse. See adapter loob tõelise kodukinokogemuse, välistades vajaduse kõlari jaoks täiendava helikaabli järele – heli ja video edastatakse samaaegselt, et tagada laitmatu kvaliteet ja mugavus.

Veneetsia/AIRB0/3
Tootja Veneetsia
Mudel AIRB0
Värv Must
Luba 4K @ 60Hz
Materjal PVC
Mõõtmed 22×13×28,8 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles