Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HDMI 2.1 kaabliventilatsioon AAUBF, 1 m, 8K 60Hz / 4K 120Hz (must)

HDMI 2.1 kaabliventilatsioon AAUBF, 1 m, 8K 60Hz / 4K 120Hz (must)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806153
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

HDMI 2.1 kaabli tuulutusava AAUBF 1m 8K

Vention AAUBF HDMI-kaabel toetab 8K eraldusvõimet ja Hi-Fi heli taasesitust, võimaldades teil mugavalt kodus kogeda unustamatuid emotsioone. Seda eristab kvaliteetne konstruktsioon - vasktraat tagab stabiilse ülekande kuni 5 meetri ulatuses, PVC-kate ja puuvillane palmik tagavad tõhusa kaitse kahjustuste eest ning kullatud pistikud on erakordselt kulumiskindlad. Tootel on ka laialdane ühilduvus.

Ideaalne filmide ja muu vaatamiseks

See praktiline kaabel toetab 8K eraldusvõimet, 144 Hz värskendussagedust ja 48 Gbps ribalaiust. See võimaldab kuvada sujuva ja detailirikka pildi. AAUBF-mudel pakub tuge ka 3D-, eARC-, QFT-, VRR- ja HDR-tehnoloogiatele, tagades erksad ja erksad värvid. Ventioniga saad nautida ka kvaliteetset Hi-Fi heli – lisakaableid pole vaja osta.

Paljud rakendused

Kaabel ühildub erinevate seadmetega, muutes selle mitmekülgseks mitmekülgseks kasutamiseks. Seda saab kasutada näiteks arvuti ühendamiseks projektoriga või nutiboksi teleriga. See teenib teid muuhulgas filme vaadates, puhkusefotode sirvimisel või tööl esitlusi pidades.

Bränd Vention
Mudel AAUBF
Värv Must
Liides HDMI 2.1
Max Resolutsioon 8K @ 144Hz
Toetatud tehnoloogiad 3D, dünaamiline HDR, eARC (täiustatud helitagastuskanal), VRR (muutuv värskendussagedus), QFT (kiire kaadriedastus)
Materjal PVC
Kaabli pikkus 1 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles