Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HDMI 2.0 kaabli tuulutusava ALHSJ, 5 m, 4K 30 Hz, 30 AWG (sinine)

  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Vention
Kauba ID: 1806223
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vention ALHSJ 5m HDMI 4K HD kaabel (sinine).

Hankige Ventioniga erakordne pildikvaliteet. HDMI-kaabel pakub eraldusvõimet 4K@30 Hz, mis koos 10,2 Gbps ribalaiusega tagab sujuva videoedastuse uskumatu värvisügavuse ja kontrasti jaoks. Kvaliteetsetest materjalidest valmistatud see on valmis raskeks kasutamiseks ning selle kullatud pistikud tagavad suurepärase signaalikvaliteedi.

Vention/ALHSJ/1

Kinoelamus kodus

Nüüd saate nautida kinoefekte ilma mugavast toolist tõusmata! Ventioni kaabel pakub eraldusvõimet 4K@30 Hz, muutes iga detaili selgeks ja realistlikuks. 10,2 Gbps ribalaius tagab sujuva videoedastuse ilma viivituse ja häireteta, samuti uskumatu värvi- ja kontrastisügavuse. Veelgi enam, see toetab ka 3D-efekti, mis võimaldab teil filme vaadates ja mänge mängida ainulaadset kogemust.

Vention/ALHSJ/2

Kvaliteetne töötlus

Kaablis on kasutatud vastupidavat PVC-plasti ja alumiiniumisulamit, mida eristab kõrge kulumiskindlus. Selle kullatud pistikud tagavad suurepärase signaalikvaliteedi, välistades kõik häired ja moonutused. Tänu laiale ühilduvusele saate selle edukalt ühendada teleri, monitori, konsooli või projektoriga.

Vention/ALHSJ/3
Tootja Vention
Värv Sinine
Pikkus 5 m
Resolutsioon 4K @ 30 Hz
Ribalaius 10,2 Gbps
Materjal Alumiiniumisulam + PVC
AWG 30

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles