Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

HDD videovalve WD Purple 8TB CMR, 3,5'', 256 MB, 5640 RPM, SATA, TBW: 180

HDD videovalve WD Purple 8TB CMR, 3,5'', 256 MB, 5640 RPM, SATA, TBW: 180
Laos
  • 230.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 77 €
Kaubamärgid Western Digital
Kauba ID: 1809868
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kompromissitu valvesalvestusruum

WD Purple draivid on loodud vastama 24x7 videovalve salvestamise väljakutsetele. Need ajamid on loodud spetsiaalselt jälgimiseks, et aidata taluda kõrgendatud kuumuse kõikumisi ja seadmete vibratsiooni NVR-i keskkondades. Keskmine lauaarvuti draiv on loodud töötama vaid lühikeste intervallidega, mitte kõrglahutusega seiresüsteemi karmi ööpäevaringse alati sisse lülitatud keskkonnaga. WD Purple draividega saate usaldusväärse, valveklassi salvestusruumi, mille ühilduvust on testitud paljude turvasüsteemidega. Eksklusiivne AllFrame™ tehnoloogia aitab vähendada kaadrite kadu ja parandada üldist video taasesitust.

Valdkonna juhtiv salvestusruum. Järelevalve, mida võite usaldada
Western Digital on pakkunud valvekvaliteediga salvestusruumi rohkem kui kümme aastat. WD Purple'i seiresalvestusruumiga on draivid loodud kõrge temperatuuriga ja alati sisse lülitatud valvesüsteemide jaoks, et saaksite kvaliteetsele videole loota, kui seda kõige rohkem vajate. WD Purple pakub nutikat videosalvestusruumi, mida võite usaldada ja millele kehtib 3-aastane piiratud garantii6.

Western Digitali eksklusiivne AllFrame™ tehnoloogia
Kõik WD Purple'i draivid on varustatud AllFrame™-tehnoloogiaga, mis aitab vähendada videokaadri kukkumist ning parandab video salvestamist ja taasesitust.

Täiustatud töökoormuse reitingud
WD Purple'i draivide töökoormus on kuni 180 TB/aasta2 – kuni kolm korda suurem kui lauaarvuti draividel –, et tulla toime tavapäraste videovalve DVR- ja NVR-süsteemide ainulaadsete nõudmistega.

Mitu kaamerat, mitu voogu
Kaasaegsed salvestid toetavad nüüd mitut videovoogu ühe kaamera kohta. WD Purple draivid toetavad kuni 64 ühe vooga HD-kaamerat5. Nii paljude valikute tõttu on teil võimalus tulevikus oma turberakendusi täiendada või laiendada.

Mõeldud seirelahenduste jaoks
Kuni 1 miljoni tunni3 MTBF-ga3 on WD Purple draivid loodud tavapäraste seire-DVR-de ja NVR-ide jaoks, mis töötavad ööpäevaringselt. Tänu määrdumiskindlatele komponentidele7 ja enam kui kaheksa draivipesaga4 salvestussüsteemidele on WD Purple draivid töökindlad isegi karmides keskkondades.

Lai ühilduvus. Sujuv integreerimine
WD Purple kõvakettad on loodud ühilduvust silmas pidades, et saaksite kiiresti ja sujuvalt oma valvesüsteemi mahtu lisada. Tänu suurele valikule tööstusharu juhtivate korpuste ja kiibistike toetamisel leiate kindlasti teie jaoks sobiva DVR-i või NVR-i konfiguratsiooni.Western Digital Blue 8TB WD PURPL 8TB WD PURPLE. Kõvaketta suurus: 3,5", HDD maht: 8 TB, HDD kiirus: 5400 RPM

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles