Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Haylou TWS Lady Bag kõrvaklapid, ANC (sinine)

Haylou TWS Lady Bag kõrvaklapid, ANC (sinine)
Laos
  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid Haylou
Kauba ID: 1459662
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Haylou TWS Lady Bag kõrvaklapid, ANC (sinine)

Tunnetage, kui hästi võivad teie lemmiklood kõlada. Haylou Lady Bag kõrvaklapid pakuvad ülimat helikvaliteeti ja ANC aktiivne mürasummutustehnoloogia võimaldab teil täielikult keskenduda muusika helidele. Tänu sisseehitatud mikrofonidele võimaldavad need ka vabalt helistada. Bluetooth 5.2 tehnoloogia vastutab stabiilse ja töökindla ühenduse eest ning nende maksimaalne tööaeg on kuni 20 tundi (koos laadimisümbrisega). Kõrvaklappide ergonoomiline disain tagab uskumatu mugavuse ning nende kasutamist hõlbustavad sisseehitatud puutepaneelid. Korpuse stiilne ja ainulaadne disain, mis meenutab väikest käekotti, rõõmustab paljusid kasutajaid.

Unistuste helikvaliteet

Nüüd saate oma toas tunda end nagu muusikafestivalil. Kvaliteetsed dünaamilised kõlarid koos spetsiaalse häälestuse ja hääle optimeerimisega aitavad Haylou Lady Bagil saavutada hämmastavat helikvaliteeti. Lisaks tühistab täiustatud ANC-tehnoloogia suurepäraselt kõik kõrvalised helid kuni 35 dB, nii et saate täielikult muusikamaailma sukelduda.

Helistage vabalt

Rääkige telefoniga kõikjal, kus te viibite. Kõrvaklappidel on täppismikrofon, mis salvestab usaldusväärselt teie hääle, filtreerides samal ajal välja suure osa soovimatust taustamürast, nii et võite olla kindel, et inimesed, kellega räägite, kuulevad kõike, mida te ütlete.

Tööaeg kuni 20 tundi

Kuulake oma lemmiklugusid ilma piiranguteta. Kõrvaklapid suudavad ilma laadimiseta muusikat esitada pidevalt kuni 5 tundi. Kaasasoleva laadimisümbrisega saate seda aega pikendada ka kuni 20 tunnini. Sellest piisab, et vaadata Tik Tokis 3500 lühivideot või kuulata 300 laulu.

Usaldusväärne signaaliedastus

Unustage häired, viivitused ja muud ühenduse probleemid! Haylou kõrvaklapid kasutavad tipptasemel Bluetooth 5.2 ühendust, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse Sinu valitud seadmega. Nende tööle panemine on ülilihtne ega tekita teile probleeme – lihtsalt võtke need ümbrisest välja ja kõrvaklapid loovad automaatselt ühenduse viimati seotud seadmega.

Kiire juurdepääs kõige olulisematele funktsioonidele

Juhtige oma kõrvaklappe mugavalt ilma nutitelefoni välja võtmata! Haylou naistekotil on lihtsaks kasutamiseks intuitiivsed puutepaneelid. See võimaldab teil kiiresti kõnedele vastata/kõne katkestada, muusikapleierit juhtida või saadaolevate režiimide vahel vahetada. Lisaks toimub juhtimine toru pigistamisega, et vältida juhuslikku kokkupuudet. Lisaks tuvastavad kõrvaklapid arukalt, kas need on teie kõrvades – eemaldage need lihtsalt ja muusika peatub automaatselt. Kontrollimine on lihtsam kui arvate!

Loodud teie mugavuse huvides

Haylou Lady Bagiga saate kuulata muusikat kuni mitu tundi, muretsemata väsimuse või ebamugavustunde pärast. Kerge ja kompaktne disain muudab kõrvaklapid kasutamise ajal praktiliselt nähtamatuks. Kõrvaklapid järgivad ideaalselt teie kõrvade kuju ega kuku välja. Lisaks on neil IP54 reiting, nii et saate neid oma igapäevastes tegevustes vabalt kasutada – nad ei karda higi ega vihma.

Ainulaadne disain

Kõrvaklappide ümbris on originaalse ja stiilse disainiga, mis meenutab väikest käekotti. Tänu sellele on see suurepärane täiendus teie igapäevasele stiilile ja võimaldab teil teistest eristuda.

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • laadimisümbris
  • laadimiskaabel
  • asenduskorgid (XS/S/M/L)
  • kasutusjuhend
Tootja Hale
Nimi Daami kott
Värv Sinine
Bluetoothi versioon 5.2
Toetatud protokollid A2DO/AVRCP/HFP/HSP
Heli kodekid SBK/AAK
Vahemik kuni 10 m
Laadimisaeg 1,5 tundi
Töötunnid Umbes 5 tundi
kuni 20 tundi (koos ümbrisega)
aku tüüp Liitiumpolümeer
Telefoni aku mahutavus 34 mAh
Korpuse aku mahutavus 300 mAh
Veekindel IP54
Kaal 4,85 g (üks tuub)
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv sinine
Veekindluse sertifikaat IP54

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles