Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Haylou Solar Lite nutikell (sinine)

Haylou Solar Lite nutikell (sinine)
Laos
  • 34.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.66 €
Kaubamärgid Haylou
Kauba ID: 1462620
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Haylou Solar Lite nutikell (sinine)

Kas otsite mitmekülgset nutikella, mis muudab teie igapäevased toimetused lihtsamaks? Haylou Solar Lite on suurepärane valik! Sellel on 1,38-tolline värviline puuteekraan, mis muudab kasutamise veelgi lihtsamaks. See võimaldab teil valida 100 spordirežiimi vahel ja pakub mitmesuguseid praktilisi funktsioone, mis aitavad teil oma tervise eest hoolt kanda, sealhulgas une jälgimine, pulsisagedus ja vereanalüüs. hapnikutase. Sellel on veekindel disain ja kaasaegne minimalistlik disain köidab paljude kasutajate tähelepanu.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/2

1,38" ekraan

Nutikell on varustatud suure 1,38-tollise värvilise ekraaniga, mis tagab kiire ja lihtsa ligipääsu nutikella kõikidele funktsioonidele. Need tagavad selged ja kergesti loetavad pildid igas olukorras! Lisaks saate nende välimust lihtsalt oma maitse järgi isikupärastada. kohandage oma eelistusi, valides rohkem kui 100 spetsiaalses rakenduses saadaoleva kella sihverplaadi stiili hulgast või laadides üles oma foto.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/1

Tervelt 100 spordirežiimi

Kas soovite oma füüsilise vormi eest hoolitseda? Või soovite oma jõudlust parandada? Mida iganes sa saavutada tahad, Solar Lite nutikell aitab sul seda saavutada! Seade pakub kuni 100 spordirežiimi, nii et igaüks leiab endale sobiva. Samuti näitab see põletatud kaloreid, astutud samme või pulsisagedust.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/4

Veekindel disain

Nüüd saad oma nutikella vabalt kasutada mis tahes tingimustes! Haylou Solar Lite on IP68 veekindel, mis tähendab, et see talub vihma, higi või tolmu. Käte pesemisel või jõusaalis intensiivset treeningut tehes ei pea te enam kella ära võtma.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/3

Teie terviseassistent

Haylouga saate oma tervist reaalajas jälgida. Nutikell on varustatud menstruaalkalendri funktsiooniga, mis jälgib teie vere hapnikuga küllastatuse taset ja jälgib teie pulssi kuni 24 tundi ööpäevas. Veelgi enam, kui teie pulss on liiga kõrge, saate koheselt teate. Seade salvestab ka teie uneandmed ja aitab teil hingamisharjutustega lõõgastuda.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/8

Tööaeg kuni 20 päeva

Sa ei pea muretsema, et pead oma nutikella sageli laadima! Seadme pika tööaja eest vastutab võimas aku mahutavusega 240 mAh. Täielikult laetuna võib see tavakasutusel vastu pidada kuni 20 päeva ja igapäevasel kasutamisel kuni 10 päeva.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/6

Rohkem võimalusi

Kasutage oma nutikella täiel määral ära ja muutke oma igapäevaelu lihtsamaks. Haylou Solar Lite teavitab teid kohe kõigist sissetulevatest sõnumitest. Kõik, mida pead tegema, on ühendada see nutitelefoniga! Nutikella saate kasutada ka muusikapleieri hõlpsaks juhtimiseks või ilmateate vaatamiseks.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/7

Kaasas

  • nutikell
  • magnetiline laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Hale
Nimi Päikesevalgus
Mõõtmed 46 x 46 x 9,9 mm
Ekraan 1,38 tolli
Luba 240 x 240
Bluetoothi versioon 5.3
Aku mahutavus 240 mAh
Töötunnid Kuni 10 päeva tavakasutusel (kaasa arvatud 24-tunnine pulsi jälgimine)
Sissepääs 5V 500mA
Kaitseaste IP68
Töötemperatuur -10°C ~ 60°C
Rakendus Heilu meelelahutus
Ühilduvus Android 6.0 ja uuemad
iOS 9.0 ja uuemad

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles