Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Haylou S35 ANC juhtmeta kõrvaklapid (must)

Haylou S35 ANC juhtmeta kõrvaklapid (must)
Laos
  • 56.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19 €
Kaubamärgid Haylou
Kauba ID: 1462619
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Haylou S35 ANC juhtmeta kõrvaklapid (sinine)

Haylou S35 abil avastage muusika võlu uuesti! Kõrvaklappidel on dünaamilised 40 mm draiverid ja neil on Hi-Res sertifikaat, mis tähendab, et need pakuvad kõrgeima kvaliteediga heli. Bluetooth 5.2 moodul vastutab kohese ühenduse eest Sinu valitud seadmega ning võimas aku tagab kuni 60 tundi kasutusaega. Nad toetavad ka ANC-mürasummutamise tehnoloogiat, mis kustutab helid kuni -42 dB, ja sisseehitatud mikrofonid võimaldavad teil helistada. Külgmised nupud hõlbustavad juurdepääsu kõige olulisematele funktsioonidele.

12Haylou/S35-ANC-must/3

Laske end helikvaliteeti hämmastada

Ükskõik, kas kuulate oma lemmiklugusid, taskuhäälingusaateid või vaatate filme, Haylou S35 kõrvaklapid pakuvad erakordset kuulamiskogemust. 40 mm dünaamilised draiverid edastavad täpseid kõrgeid, keskmisi ja madalaid toone, pakkudes selget, loomulikku ja üksikasjalikku heli. Kõrvaklapid said ka Hi-Res sertifikaadi.

12Haylou/S35-ANC-Must/9

Unustage teid ümbritsev maailm

Pange kõrvaklapid pähe ja keskenduge esitatavate lugude ilule! Haylou S35 kasutab uuenduslikku ANC-mürasummutustehnoloogiat, mis kõrvaldab tõhusalt ümbritsevad helid kuni -42 dB. See võimaldab teil täielikult sukelduda oma lemmiklugude helidesse. Kas eelistate olla maailmaga ühenduses? Valige läbipaistev režiim – te ei pea isegi kõrvaklappe ära võtma, et kuulda, mida teine inimene räägib!

12Haylou/S35-ANC-Must/1

Avastage mugavuse uus tase

Nautige ületamatut mugavust! Kõrvaklapid on varustatud suurte pehmete vahtkummist kõrvapatjadega, mis sobivad ideaalselt teie kõrvadesse ilma ebamugavat survet avaldamata. Tänu reguleeritavale peavõrule saate hõlpsalt kohandada nende suurust vastavalt oma vajadustele ning kokkupandava disaini tõttu on neid lihtne hoida. Haylou S35 avaldab muljet ka oma minimalistliku ja stiilse disainiga.

12Haylou/S35-ANC-Must/8

Loodud vestluseks

Rahvast täis buss, rongijaam või võib-olla kaubanduskeskus? Nüüd saate telefoniga vabalt rääkida kõikjal! Kõrvaklapid on varustatud 5 mikrofoniga, mis salvestavad täpselt teie häält. Nad kasutavad ka ENC-tehnoloogiat, mis eemaldab usaldusväärselt ümbritseva müra. Võite olla kindel, et teie vestluskaaslane kuuleb kõike, mis teil öelda on!

12Haylou/S35-ANC-Must/7

Tööaeg kuni 60 tundi

Kas lähete pikale reisile? Võtke kõrvaklapid kaasa ja kuulake muusikat nii palju kui soovite! Sisseehitatud 600 mAh aku tagab kuni 60 tundi tööaega, kui ANC režiim on välja lülitatud, või kuni 40 tundi, kui ANC on sisse lülitatud. See annab teile vabaduse kuulata oma lemmiklugusid kogu päeva jooksul.

12Haylou/S35-ANC-Must/2

Rakenduse lisafunktsioonid

Kas soovite kasutada muid lahedaid kõrvaklappide funktsioone? Laadige oma nutitelefoni alla spetsiaalne rakendus! Selle abil saate igal ajal kontrollida laadimisolekut, muuta režiime või valida saadaolevate ekvalaiseri seadete hulgast, et kohandada kõrvaklappide heli vastavalt oma eelistustele. Täiusliku heli saamiseks võimendage bassi, võimendage keskmisi helisid või katsetage muude seadistustega!

12Haylou/S35-ANC-must/4

Juhtmeta ühendus

Häired, viivitused ja muud sideprobleemid on minevik. Kõrvaklapid kasutavad täiustatud Bluetooth 5.2 tehnoloogiat, mis vastutab kiire, stabiilse ja töökindla ühenduse eest kuni 10 meetri raadiusega. Veelgi suurema mugavuse huvides saate need ühendada korraga kahe seadmega. Haylou S35 pakub ka spetsiaalset mängurežiimi, mis tagab ülimadala latentsuse, nii et ükski vaenlane ei jääks teie tähelepanust ilma!

12Haylou/S35-ANC-Must/5

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • USB C kaabel
  • Helikaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Hale
Mudel S35
Värv Sinine
Andurid 40 mm
Toetatud protokollid A2DP/AVRCP/HFP
Heli kodekid SBK/AAS
Bluetoothi versioon 5.2
Vahemik Kuni 10 m
Laadimisaeg Umbes 2,5 tundi
Töötunnid Umbes 40 tundi (ANC sees) Umbes 60 tundi (ANC välja lülitatud)
aku tüüp Polümeer-liitium
Aku mahutavus 600 mAh
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv sinine
Veekindluse sertifikaat IP54

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles