Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Haylou RT3 nutikell (must)

  • 56.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19 €
Kaubamärgid Haylou
Kauba ID: 1459154
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Haylou RT3 nutikell

Pakkuge oma igapäevaste tegevuste ajal ületamatut mugavust! Nutikell Haylou RT3 võimaldab jälgida oma tervist – see jälgib pulssi, und, vere hapnikuga küllastatust ja stressitaset. See pakub rohkem kui 100 erinevat spordirežiimi, võimaldab hallata kõnesid ja teavitab teid saabuvatest teadetest. Sellel on hõlpsasti loetav 1,43-tolline AMOLED-ekraan. See pakub pikka tööaega ja on IP68 veekindel. Lisaks on sellel kaasaegne ja minimalistlik disain.

Rohkem kui 100 spordirežiimi

Nutikell RT3 on teie parim treeningkaaslane. Seade pakub kuni 105 spordirežiimi, mis annavad teile treeningu kohta kõige olulisema teabe. See näitab muu hulgas põletatud kalorite arvu, pulsisagedust, astutud sammude arvu või läbitud vahemaad. Saadaolevate režiimide hulgast leiad näiteks jalgpalli, jooksmise, rattasõidu või ronimise – kindlasti leiad endale midagi sobivat!

Ärge jätke ühtegi teatist ilma

Nüüd ei jäta teie tähelepanu ükski teade! Ühendage nutitelefon Bluetoothi kaudu nutikellaga ja helistage jõusaalis treenides või süüa tehes hõlpsalt – lihtsalt tõstke ranne üles. RT3 teavitab teid ka sissetulevatest sõnumitest ja teadetest. Lülitage alati sisse lülitatud ekraan sisse ja hoidke silm peal kogu olulisel teabel, nagu kellaaeg või kella laadimise olek.

Hoolitse oma tervise eest

Hoidke oma tervist kontrolli all. Nutikell RT3 võimaldab jälgida hapniku taset veres – unisus ja väsimus pärast intensiivset treeningut või tööd on märk hapnikupuudusest organismis. Samuti võimaldab see jälgida oma pulssi kuni 24 tundi ööpäevas. Lisaks teavitab see teid kohe tuvastatud kõrvalekalletest. Seade pakub ka menstruaalkalendri funktsiooni, unekvaliteedi jälgimist või hingamistreeningu juhendamist.

Suur AMOLED ekraan

Nutikellaga töötamine ei tekita teile probleeme. Sellel on suur, kergesti loetav ekraan, mis on valmistatud vastupidavast, kriimustuskindlast 2,5D klaasist. See tagab selge ja loetava pildi mis tahes tingimustes. Samuti saate selle välimust vastavalt oma eelistustele kohandada, valides rakenduses Haylou Fun enam kui 100 kella sihverplaadi hulgast.

Hoolikalt läbimõeldud disain

Kell on äärmiselt kerge disainiga, kaaludes vaid umbes 50 grammi – muutes selle igapäevasel kandmisel peaaegu märkamatuks. See on varustatud spetsiaalse sihverplaadiga, mis muudab kella juhtimise lihtsamaks. Seade on ka IP68 veekindel, nii et sa ei pea seda käte pesemise või trenni tehes ära võtma. Lisaks näeb nutikell RT3 välja ülimalt elegantne ja on huvitav täiendus sinu igapäevasesse stiili.

Tööaeg kuni 20 päeva

Toode on varustatud võimsa 280 mAh akuga, mis tagab põhirežiimi kasutamisel ühe laadimisega kuni 20 päeva tööaega. Omakorda kella igapäevasel kasutamisel, kasutades enamikku selle funktsioone, on seadme tööaeg 7 päeva. Pealegi ei võta lihtsalt laadimine palju aega.

Veelgi rohkem võimalusi

Kasutage nutikella lisafunktsioone igapäevaste toimingute veelgi lihtsamaks muutmiseks. RT3-ga saate hõlpsalt juhtida muusika taasesitust oma nutitelefonist – laule lihtsalt vahetada või peatada. Seade tuletab teile meelde ka pärast pikka ühes kohas istumist liikumist või aitab teil leida seotud telefoni.

Tootja Hale
Nimi Nutikell HAYLOU Solar Plus RT3
Mudel LS16
Värv Must
Mõõtmed 45 x 45 x 10,1 mm
Kaal 49,5 g (koos rihmaga)
Bluetoothi versioon 5.2
Ekraan 1,43-tolline AMOLED ekraan
Luba 466 x 466
Andurid Pulsiandur, vere hapnikuküllastuse andur, liikumisandur
Aku mahutavus 280 mAh
Toimimisaeg Kuni 7 päeva
Nõuded süsteemile Android 6.0 või uuem; iOS 11.0 või uuem
Veekindel IP68
Rakendus Heilu meelelahutus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles